Neler Yeni

İstanbul'da reklam panoları için kesilen 150 yıllık çınar ağaçları!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Peki nereye dikilmiş? Kaynak??? Bırakın bu zihniyeti savunmayı sökülen dikey bahçelerde mi hastalık taşıyordu?
senin sökülmüş diye attığın linkte dikildiği de yazıyor. sökülürken kaynağı doğru kabul ediyorsun da dikilirken niye kabul etmiyorsun??

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
senin sökülmüş diye attığın linkte dikildiği de yazıyor. sökülürken kaynağı doğru kabul ediyorsun da dikilirken niye kabul etmiyorsun??
Video bile paylaştım. Okuduğunu anlamıyor ayrıca gördüğünüde anlamıyor. Max Konya'lı zekası işte.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkada Dombıra RTE Dinleyip Gazamı Geliyorsun Anlamadım Ne Adamsınız Ya :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkada Dombıra RTE Dinleyip Gazamı Geliyorsun Anlamadım Ne Adamsınız Ya :D
1647085411726.png

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan

Bura.K

80+ Silver
Ya hayır anlamıyorum, haberi kendiniz okumamışsınız bile ama gelip üslubunu bozup konu açabiliyorsun? Olaylara objektif değil tek taraflı bakıyorsunuz. Yok İBB ne yapmış, yok Ekrem İmamoğlu balıkçıya gitmiş falan filan. İstanbul RTE'nin zamanında, RTE'de elçiler ile görüşür restoranta giderdi. Bu CB'ye özel bir olay değil. Adamlar balıkçı restorantına gitmişler gündemi konuşup ayrılmışlar. Ne saçma ***** komplo teorileri kuruyorsunuz ki? Hatta adamın balıkçı restorantına gidiş anındaki kamera kayıtlarının paylaşılması özel hayata hakarettir. Beni konuşturmayın şimdi burada. Kendinize yakın olan partiyi eleştiremiyorsunuz, ama neden? Sizin yüzünden Türkiye yokuştan aşağıya doğru ilerliyor. O kadar saçma mesajlar yazmışsın ki... Cidden okurken sinirlerim bozuldu. Hiç araştırma, objektif bakma falan yok. İBB borç olayları ayrı mesele. Onun için ayrı konu aç, tabi o güzel üsluplu(!) Ağzın elverirse.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
İstanbul'da reklam panoları için 150 yıllık çınar ağaçları kesilmiş hani nerede bu bir kaç ağacın yeri değişti diye ortalığı birbirine katan gezici şerefsizlerŞu aralar ekonominin kötülüğünden ve bazı nedenlerden dolayı hükumete sinir oluyordum artık desteklememeyi düşünüyordum ama bu hükumetin karşısındaki şerefsizleri görünce içime bir şüphe düşüyor bu ******** zihniyet ülkenin başına geçerse Türkiye'nin daha vahim durumlara düşeceğine %100 eminim!
sen şimdi bu durum için niye sokağa çıkmadılar diye gezicilere kızdın ve artık hukumeti destekleme kararı mı aldın sana inanamıyorum(yani ne bileyim insan A haber falan izler gaza gelir akp'li olur da gezicilere sokağa çıkmadılar diye kızıp hukumeti desteklemekte bi garipmiş harbiden)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul'da reklam panoları için 150 yıllık çınar ağaçları kesilmiş hani nerede bu bir kaç ağacın yeri değişti diye ortalığı birbirine katan gezici şerefsizlerŞu aralar ekonominin kötülüğünden ve bazı nedenlerden dolayı hükumete sinir oluyordum artık desteklememeyi düşünüyordum ama bu hükumetin karşısındaki şerefsizleri görünce içime bir şüphe düşüyor bu ******** zihniyet ülkenin başına geçerse Türkiye'nin daha vahim durumlara düşeceğine %100 eminim!
yani ama sende geziciler sokağa çıksa suç çıkmasa ******** oluyor yani çıksa niye çıktı dersin çıkmasa bunlar ******** dersin

Son düzenleme:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
Uygunsuz davranış
sen şimdi bu durum için niye sokağa çıkmadılar diye gezicilere kızdın ve artık hukumeti destekleme kararı mı aldın sana inanamıyorum(yani ne bileyim insan A haber falan izler gaza gelir akp'li olur da gezicilere sokağa çıkmadılar diye kızıp hukumeti desteklemekte bi garipmiş harbiden)
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani ama sende geziciler sokağa çıksa suç çıkmasa ******** oluyor yani çıksa niye çıktı dersin çıkmasa bunlar ******** dersin
Anlatmak istediğim bu gezicilerin derdi ağaç falan değildi dertleri hükumetti ateşe verilen otobüsleri gördük! Sorosun itleri bunlar!

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,221
İsim
Mert Can Ergün
Anlatmak istediğim bu gezicilerin derdi ağaç falan değildi dertleri hükumetti ateşe verilen otobüsleri gördük! Sorosun itleri bunlar!
yine olsa yine yaparlar o laflar sahibine aittir siz bir kere korkuyorsunuz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,342
Üyeler
165,971
Son üye
iphonebedevisi