Neler Yeni

İstanbulda tshirt toptancıları nereden bulunur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Hocam zaten amacımız o ama fiyat konusunda tongaya düşmememiz gerek. Bize gereken 35 TL ve altı ürünler.
Konuşacaksınız orada. Olmazsa çıkıp yan dükkana gireceksiniz. Sonuçta para sizde mümkün olduğunca düşürmeye çalışacaksınız fiyatları. Bu tarz bir iş yaptığım zamanlarda adamla pazarlık edebilmek için 6 bardak leş gibi çay içmek zorunda kalmıştım. Bir de çaydan nefret ederim normalde:)

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
Hocam peki biz bunu bu fiyata alıp da kaça satacağız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trendyolda satış yapanlar nasıl kar ediyor?
Hocam kimisinin kendi yeri vardır . Tekstili alıp kendi basıyordur vs vs.

Dostum ürünlerinin kalitesine ve görünüşüne göre değişir satacağınız fiyat. Ama artık ortalama bi tshirt 100₺ dersek az bucuk kar elde edersiniz zaten. Tshirte 100₺ vermek kimsenin gözüne gelmiyor. 60a ayarlasanız tanesini 100e versen 40 temiz kar.

Mertere iyice bakın.
Adı üstünde , tekstil merkezi :)

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Konuşacaksınız orada. Olmazsa çıkıp yan dükkana gireceksiniz. Sonuçta para sizde mümkün olduğunca düşürmeye çalışacaksınız fiyatları. Bu tarz bir iş yaptığım zamanlarda adamla pazarlık edebilmek için 6 bardak leş gibi çay içmek zorunda kalmıştım. Bir de çaydan nefret ederim normalde:)
Yaani denemekten başka çaremiz ok gibi. Bu arada bizim burada perakende satış yapan bir mağaza var ve erkek tişörtleri 20 tl. Çok kaliteli değil ama belki onlarla bile konuşursak 15 tl ye halledebiliriz gibi. O yüzden 50 tl ler bana uçuk geliyor.

Yaani denemekten başka çaremiz ok gibi. Bu arada bizim burada perakende satış yapan bir mağaza var ve erkek tişörtleri 20 TL. Çok kaliteli değil ama belki onlarla bile konuşursak 15 TL ye halledebiliriz gibi. O yüzden 50 TL ler bana uçuk geliyor.
Birazdan gidersem fotosunu buraya bırakırım tişörtlerin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Yaani denemekten başka çaremiz ok gibi. Bu arada bizim burada perakende satış yapan bir mağaza var ve erkek tişörtleri 20 TL. Çok kaliteli değil ama belki onlarla bile konuşursak 15 TL ye halledebiliriz gibi. O yüzden 50 TL ler bana uçuk geliyor.
Ordan deneyebilirsin şansınızı tabii. Kalitesini bilmiyorum malum bir şey diyemedim şimdi. Ama yerine gitmeden o muhabbeti çekmeden maalesef olmuyor. İnternetteki çakallara kanma hiç. Dediğin gibi toptan ayağına sevecekler insanları;)

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş

Birazdan gidersem fotosunu buraya bırakırım tişörtlerin.
Oversize tarzda tshirütler bu sene cok moda. O tarz modellere yönelin size tabsiyem. Omuzları düşük stil vs. Benimde çok hoşuma gidiyor

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Ordan deneyebilirsin şansınızı tabii. Kalitesini bilmiyorum malum bir şey diyemedim şimdi. Ama yerine gitmeden o muhabbeti çekmeden maalesef olmuyor. İnternetteki çakallara kanma hiç. Dediğin gibi toptan ayağına sevecekler insanları;)
Yarın zeytinbununa gidip konuşursak hortlatırım yine konuyu. Emin olmadan paraları basmayalım şimdi.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Kardeşim az önce giyimkentte bir tabloyu almak üzere bir satıcı ile anlaştım ve buluştum. Adam e-ticaret yapıyormus ve batmış. Kapatırken ucuza tabloyu aldım. Bana elimde 2xL oversize düz beyaz t-shirt var toptan almayı düşünürmüsün diye sordu yok dedim . İstersen dm at numarasini vereyim ne kadar var fiyat vs sor.

Hocam peki biz bunu bu fiyata alıp da kaça satacağız?

Trendyolda satış yapanlar nasıl kar ediyor?
Facebook toptancı gruplarina bak oradada çok satan var toptan çorap t-shirt vs

Son düzenleme:

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Kardeşim az önce giyimkentte bir tabloyu almak üzere bir satıcı ile anlaştım ve buluştum. Adam e-ticaret yapıyormus ve batmış. Kapatırken ucuza tabloyu aldım. Bana elimde 2xL oversize düz beyaz t-shirt var toptan almayı düşünürmüsün diye sordu yok dedim . İstersen dm at numarasini vereyim ne kadar var fiyat vs sor.

Facebook toptancı gruplarina bak oradada çok satan var toptan çorap t-shirt vs
Hocam 2XL almayı hiç düşünmedim ki aklımda satılmaz diye xl bile almak yoktu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,281
Üyeler
161,831
Son üye
Benamo
Top Bottom