Neler Yeni

İşte Bu Zamanlar Çok Değerli Ve Güzeldi Be

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,756
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hatırlayanlar çok iyi bilirler bunların değerini o yıllarda o kadar çok mutluyduk ki belki paramız yoktu ama mutluyduk be dönüp arkaya bakıyorum da ne kadar değerli şeyleri kaybetmişiz 🥲 tüplü monitörler , içinde silgi olan fareler , masa kadar klavyeler ah ulan ah

abi sene 2012 bi tane oyun vardı. askerdik çölde ekiple terörist avlıyoduk. sonra büyük terörist evine 3-4 kişi baskın atıyoduk. o oyunu bi bulabilsem direkt çocukluğuma döneceğim de bi türlü bulamıyorum.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,756
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi sene 2012 bi tane oyun vardı. askerdik çölde ekiple terörist avlıyoduk. sonra büyük terörist evine 3-4 kişi baskın atıyoduk. o oyunu bi bulabilsem direkt çocukluğuma döneceğim de bi türlü bulamıyorum.
Call of duty tarzı bişey mi ya da şey vardı polis , FBI oyunu ufak bir ekip ile çeşitli yerlere baskın yapılıyor evdeki rehineleri kurtariyorsun öyle bişey miydi eskiden çok oyun oynardım şuan PC oyunları bana çok boş ve gereksiz geliyor valla 😂

Call of duty tarzı bişey mi ya da şey vardı polis , FBI oyunu ufak bir ekip ile çeşitli yerlere baskın yapılıyor evdeki rehineleri kurtariyorsun öyle bişey miydi eskiden çok oyun oynardım şuan PC oyunları bana çok boş ve gereksiz geliyor valla 😂
yok abi bütün call of duty serisini tekrar oynadım da onun gibi değildi ya.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,756
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,756
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
eski pc de kaldı bi onu bir de ets 1'i çok oynardım
Çok güzel günlerdi bilmiyorum yaşın kaç ben 27 yaşındayım ama cidden insan özlüyor be hani deriz ya gelecekte şöyle şeyler olsa da görsek ne güzel olurdu o günler geldi şimdi de diyoruz ki keşke geriye dönüp o anları geri getirebilsek

Kara*

80+ Silver
face oyunlarında takılıp sıkılıyorsun patlatıyorsun ya bir ultima online ya da mt2 türevi gece biraz daha eğlence arıyorsun giriyorsun 1.6 modlarına arkada rc ts falan açık temiz makaralar yapıp geceyi kapatıyorsun beyler yarın görüşürüz deyip en son görülme 9 yılı patlatıyorsun ve hikayen bitiyor :/

Son düzenleme:

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
ah ahhhh

shotpoter

80+ Silver
Dahası