Neler Yeni

İsteklerime Göre 250-300₺ Klavye Önerir Misiniz?

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Switch hakkinda bir sey bilmiyorum, oyun için kullanicam, sesi olacaksa tok olsun.

Işıkları sadece tuşlarda gözüksün tuş aralarindan ışık sızmasın istiyorum ve en önemlisi bilek desteği olacak.

En fazla 300₺ bütçem var, varsa böyle bir klavye önerilerinizi bekliyorum.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Switch hakkinda bir sey bilmiyorum, oyun için kullanicam, sesi olacaksa tok olsun.

Işıkları sadece tuşlarda gözüksün tuş aralarindan ışık sızmasın istiyorum ve en önemlisi bilek desteği olacak.

istediğin koşullarda g213 var o da bütçeni biraz aşıyor 50tl civarı. illaki mekanik istersen başka model önerebilirim

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Bu bütçede zor. Ama switch olarak red switch bakabilirsin. Sesli olsun dersen mavi switch. Tuşlardan renk sızması için çift baskı olması gerekiyor keycaplerin.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
istediğin koşullarda g213 var o da bütçeni biraz aşıyor 50tl civarı. illaki mekanik istersen başka model önerebilirim
mekanik kesinlikle şart değil. g213 e bakacagim. bu özelliklerde başka varsa o önerileri de alirim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bütçede zor. Ama switch olarak red switch bakabilirsin. Sesli olsun dersen mavi switch. Tuşlardan renk sızması için çift baskı olması gerekiyor keycaplerin.
Sesli olması sıkıntı değil ama tok ses olmasini isterim. baktiklarimin (300₺ alti klavyeler) neredeyse hepsi aradan renk sizdiriyordu, sanki tuslarda değil de arkaplanda ışık varmış gibi gözüküyor aşırı çirkin bir görüntü.

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
mekanik kesinlikle şart değil. g213 e bakacagim. bu özelliklerde başka varsa o önerileri de alirim hocam

Sesli olması sıkıntı değil ama tok ses olmasini isterim. baktiklarimin (300₺ alti klavyeler) neredeyse hepsi aradan renk sizdiriyordu, sanki tuslarda değil de arkaplanda ışık varmış gibi gözüküyor aşırı çirkin bir görüntü.
Redragon Usas'a bak istersen ama şu an fiyatı artmış olabilir ben aldığımda 280 liraydı.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN

g213ü anlattın birazcık daha koy al ben kullanıyorum gayet güzel

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer

G213 kronik sorunlu tuşlara basmama veya iki defa basma sorunu varmış forumda konuları vardı. G213 alınır mı yazin çıkar

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
g213ü anlattın birazcık daha koy al ben kullanıyorum gayet güzel
tip olarak çok iyi duruyor, indirimini beklerim.
G213 kronik sorunlu tuşlara basmama veya iki defa basma sorunu varmış forumda konuları vardı. G213 alınır mı yazin çıkar
tamam hocam ona da bakayım almadan tesekkür ederim.
diğer resimlerinde tamamen kenarlardan ışık sızıyor, anlamadım hangisi doğru
Redragon Usas'a bak istersen ama şu an fiyatı artmış olabilir ben aldığımda 280 liraydı.
340TL qp'de. Tip olarak istediğim tarzda bilek desteğini göremedim ama incelemesini izlerim. Sonra g213 ve bunun arasında seçim yaparim artik

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Bu sorun bende de oluyor tuşları ilerye iterek basınca oluyor tuşu söküp altında bulunan slilkonu ortalıyorum düzeliyor

Top Bottom