Neler Yeni

İşten çıkma/istifa dilekçesi nasıl yazılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Akel
Merhaba selamlar değerli Donanım'cılar!

SORU AÇIK VE NET. Ama, neden diye soracak olursanız durum şöyle,

Ben artık işten çıkmak istiyorum çünkü hep bana haksızlık yapıldı, herkesin yediği bulaşıklar bana yıkatıldı,
müdür yardımcısı bayan hep bana ters davrandı ve ''gücünü'' istismar edip bana karşı kullanıp durdu, ''patronunum ben senin, atarım seni'' diye tehtit edip durdu. En sonunda da başka yere, fizana, şehrimin taaa dibine yolladılar beni, evden oraya gitmem imkansız yani.

Bende bunları içerecek ve çıkmak istediğimi belirtecek bir dilekçe, istifa raporu yazmak istiyorum ama nasıl yazılır hiç bilmiyorum.

Daha önce böyle bir şey yapmış olanlar varsa yardım edebilir mi, yol gösterebilir mi?

SAYGILARIMLA!

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Merhaba selamlar değerli Donanım'cılar!

SORU AÇIK VE NET. Ama, neden diye soracak olursanız durum şöyle,

Ben artık işten çıkmak istiyorum çünkü hep bana haksızlık yapıldı, herkesin yediği bulaşıklar bana yıkatıldı,
müdür yardımcısı bayan hep bana ters davrandı ve ''gücünü'' istismar edip bana karşı kullanıp durdu, ''patronunum ben senin, atarım seni'' diye tehtit edip durdu.
En sonunda da başka yere, fizana, şehrimin taaa dibine yolladılar beni, evden oraya gitmem imkansız yani.

Bende bunları içerecek ve çıkmak istediğimi belirtecek bir dilekçe, istifa raporu yazmak istiyorum ama nasıl yazılır hiç bilmiyorum.

Daha önce böyle bir şey yapmış olanlar varsa yardım edebilir mi, yol gösterebilir mi?

SAYGILARIMLA!
chat gpt'ye yazdırabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Akel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Akel

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,276
İsim
Muhammed efe
O çok belli olur be hocam. Derler, bunu sen yazmamışsın. O kadar da kafasız değiller herhalde?
Anlasınlar ne önemi var. Bana kalsa o günden sonra işe gitme bırak kendileri işine son verir mecbur zaten. Mallıklarını anlarlar belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Akel
Anlasınlar ne önemi var. Bana kalsa o günden sonra işe gitme bırak kendileri işine son verir mecbur zaten. Mallıklarını anlarlar belki.
Ben resmi prosedürle dilekçe ile işten çıkma yolunu seçtim ama gerçekten harika bir plan. Tuttum bunu :D

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,276
İsim
Muhammed efe
Ben resmi prosedürle dilekçe ile işten çıkma yolunu seçtim ama gerçekten harika bir plan. Tuttum bunu :D
Aradıklarında açma. Erkenden haber verirsen başka eleman bulurlar. Haber verme ki onlar zor bir kaç gün geçirip ameleleri yokken nasılmış o koca totolarını kaldırmak nasılmış anlasınlar. Kendi işlerini kendileri yapsın. Kesinlikle dediğimi yap. Eşşek gibi arıyorlar sonra gel diye. Onlar otimatik sen bir süre işe gitmeyince zaten işine son verirler t abii resmi olarak çalışıyorsan. Çıkışını vermek için onlar uğraşsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Akel
Aradıklarında açma. Erkenden haber verirsen başka eleman bulurlar. Haber verme ki onlar zor bir kaç gün geçirip ameleleri yokken nasılmış o koca totolarını kaldırmak nasılmış anlasınlar. Kendi işlerini kendileri yapsın. Kesinlikle dediğimi yap. Eşşek gibi arıyorlar sonra gel diye. Onlar otimatik sen bir süre işe gitmeyince zaten işine son verirler t abii resmi olarak çalışıyorsan. Çıkışını vermek için onlar uğraşsın.
Nasıl olacak o, biraz açar mısın? :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Akel
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler