Istifa etmek için ne demeliyim

Rashoumoon

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
19
arkadaşlar işe girdim bana başlangıçta 2 gündüz 2 gece dendi ama şimdi full gece diyorlar istifa etmek için ben çalışmak istiyorum mu yada istifa etmek istiyorum mu denemeliyim dilekçe veriyoz mu ne yapıyoz yardım ederseniz sevinirim

arkadaşlar işe girdim bana başlangıçta 2 gündüz 2 gece dendi ama şimdi full gece diyorlar istifa etmek için ben çalışmak istiyorum mu yada istifa etmek istiyorum mu denemeliyim dilekçe veriyoz mu ne yapıyoz yardım ederseniz sevinirim
ve direkt işten çıkabiliyor muyum pazartesi mesai var işe gidip konuşmak yerine direkt kuruma gidip istifa edeceğim mi demeliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve direkt işten çıkabiliyor muyum pazartesi mesai var işe gidip konuşmak yerine direkt kuruma gidip istifa edeceğim mi demeliyim
ve birde 4 gün çalıştım onun parası verilecek mi?

14 gün önceden istifanı bildirmelisin yasal olarak istifa dilekçesi yazman lazım

14 gün önceden istifanı bildirmelisin yasal olarak istifa dilekçesi yazman lazım
işe gireli 4 gün oldu direkt çıkamıyor muyum? ve istifa nasıl yazıcam normal direkt yazsam internetten bakıp olur değil mi? 4 gün çalıştım 2 ay deneme süresi deniyordu zaten maaşlı ama imza attıgım kagıtta oyle yazıyordu pazartesi kuruma gidip istifamı bildirsem ve orada dilekçeyi yazıp versem direkt çıkamıyor muyum? bazıları aynı gün içinde istifa edip çıkış yapıyor diye biliyorum 6 aydan fazla çalışanlar 2 haftadan önce değil miydi?

Bir şey yazmana ya da yapmana gerek yok. Gidip istifa ediyorum diyeceksin o kadar.

Zorunlu değil bu her iş yerinde başta bunun bir şartı vardır ama hiç yoksa ilk ay bu kural geçerli değil ben işten çıkacağım bana uygun der işlemleri için kendisi yönlendirilir yanlışım yoksa hocam?

Ara ben daha gelmiyorum de. 4 günlüksun dilekçe vb. Şeylere gerek yok. Kadrolu olsaydın dilekçe verirdin. Arayıp söylemen yeterli

gidip dicen bana böyle demiştiniz ama öyle olmuyor o yüzden ben çıkmak istiyorum diye 14 gün önceden habere verme olayı başka 2 ay deneme sürecinde sayılıyosun zaten sen çıkabilirsin direkt ara söyle gitmene bile gerek yok

Geri