Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Sizi NATO'ya umarım aldırmayız da Rusya size de bi' el atar. Terörist ülkesi.
Aga orda ki Türkler kaçak olarak girip karıyı kızı taciz etmiyorlar ki?Çoğu beyin göçü zaten doktor mühendis olarak gidiyor yararları var yani.Burada ki nargile tüttüren adamla aynı kefeye koyma.İstemeyebilir ne de olsa bizde Suriyelileri istemiyoruz.
Dostum hala milliyetçilik ve ırkçılığı ayıramıyorsunuz...Aynı işi burada Ümit Özdağ yapıyor ama ona ses çıkaran pek yok.
Ümit Özdağın yaptığı ırkçılık ise sonuna kadar ırkçıyım o zaman. Bide İsveçlinin söylediği şeye gelirsek meraklı değilim gitmeye bu ülke bize emanet Mültecinin tekine bırakacak değilim.Ümit özdagın yaptıgda aynı ırkıcılık bununkıde, o yuzden bi tepki yok
Hocam özdağ sence milliyetçi biri mi? Adam düpedüz ırkçı.Dostum hala milliyetçilik ve ırkçılığı ayıramıyorsunuz...
Ümit Özdağ milliyetçi değil amaDostum hala milliyetçilik ve ırkçılığı ayıramıyorsunuz...
Ne yapacaktı Kendi Ülkesine hayrı olmayan adamı (Suriyelileri) Ülkede besleyelim mi diyecekti ?Aynı işi burada Ümit Özdağ yapıyor ama ona ses çıkaran pek yok.
Ülkenin araplașmamasını istemek ve tepemize çıkacak d*l israflarıní atmak ırkçılık mı?Tavsiyem siyaset yapmayalım toplu ban yemeyelim.Hocam özdağ sence milliyetçi biri mi? Adam düpedüz ırkçı.