İsviçre ile ilgili soru

Reaksiyon skoru
0
Bu yıl Yks sınavına gireceğim . Tıp okumayı düşünüyorum . Türkiyenin tıp eğitimi yüksek olduğu için Türkiyede üniversiteyi bitirip isviçrede doktorluk yapmayı düşünüyorum . Babamgil orada iş imkanı olmaz , Türkiyede oto atanırsın masa başı iş diyorlar . Siz ne önerirsiniz bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bu yıl Yks sınavına gireceğim . Tıp okumayı düşünüyorum . Türkiyenin tıp eğitimi yüksek olduğu için Türkiyede üniversiteyi bitirip isviçrede doktorluk yapmayı düşünüyorum . Babamgil orada iş imkanı olmaz , Türkiyede oto atanırsın masa başı iş diyorlar . Siz ne önerirsiniz bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bu yıl yks sınavına girdin, Tıpı kazandın ve tıp'ı bitirdin. Geriye doktorluk mu kaldı?

Hocam daha önünüzde 6 yıl var. Bunu şimdiden düşünürseniz zaman geçmez gibi.

Hocam daha yksye gireceksiniz tıpı kazanacaksınız 6 senede bitireceksiniz o zamana kim öle kim kala biraz erken değil mi

Sanki burada iş var İsviçre de aldığın diplomayla Avrupa'da ABD de Kanada da ve diğer ülkelerde çalışabilirsin ama burada aldığın diplomayla sadece burada çalışabilirsin denklikleri arastır

dostum daha yks ye gireceksin doktorluğa gireceksin doktorluğu okuyacaksın isviçre diyorsan almanca ingilizce öğreneceksin belki türkiye diploman kabul olmayacak sorun çıkacak vs he şu anda isviçrede yada avrupanın herhangi bir ülkesinde tıp eğitimi almak istiyorsan o zaman düşün ama 6-7 yıl sonrası için çok erken ve o zaman 25 li yaşlarında olacaksın sen sen olmayacaksın yani

Geri