Swexia
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 28
- İsim
- Berkay Sarı
20 Ekim 2022 tarihinde papara kartım ile itemsatış sitesine 124 tllik bir yükleme yaptım ve tam ödeme gerçekleştirilirken yükleniyor işareti çıktı bende işlem tamamlanmıştır diye uygulamadan çıktım sonrasında kartımdan para gitmiş ve siteye param gelmemiş bunun sonucunda itemsatış desteğe yazdım ve bana papara ile görüşün yazıldı bende paparayı aradım ve bana 24 ile 48 saat içerisinde paranız iade olucaktır söylendi 3 gün bekledim fakat para gelmedi yeniden aradığımda işlemi başlattıklarını söylediler ve epostama bu yazıyı yolladılar.
sonrasında papara hakkında şikayetvara bir yazı yazdım ve bunu yolladılar
bekledim bekledim ve dün yeniden aradım ve bana bunu yolladılar
sonrasında itemsatıl ile iletişime geçtim fakat sitede böyle bir işlem gözükmediğini söylediler
Canlı Destek
Normalde param burada ödeme bekleniyor diye yazıyordu fakat oradan işlem silindi
Bunu onlara anlatmaya çalıştım fakat bana böyle bir işlem gözükmediğini söylediler.Ne yapmam lazım param şuan yok oldu kimi arasam bana yardımcı olmuyor lütfen yardımcı olun.
sonrasında papara hakkında şikayetvara bir yazı yazdım ve bunu yolladılar
bekledim bekledim ve dün yeniden aradım ve bana bunu yolladılar
sonrasında itemsatıl ile iletişime geçtim fakat sitede böyle bir işlem gözükmediğini söylediler
Canlı Destek
Normalde param burada ödeme bekleniyor diye yazıyordu fakat oradan işlem silindi
Bunu onlara anlatmaya çalıştım fakat bana böyle bir işlem gözükmediğini söylediler.Ne yapmam lazım param şuan yok oldu kimi arasam bana yardımcı olmuyor lütfen yardımcı olun.