Neler Yeni

İtemsatış 124 TL GİTTİ

Swexia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berkay Sarı
20 Ekim 2022 tarihinde papara kartım ile itemsatış sitesine 124 tllik bir yükleme yaptım ve tam ödeme gerçekleştirilirken yükleniyor işareti çıktı bende işlem tamamlanmıştır diye uygulamadan çıktım sonrasında kartımdan para gitmiş ve siteye param gelmemiş bunun sonucunda itemsatış desteğe yazdım ve bana papara ile görüşün yazıldı bende paparayı aradım ve bana 24 ile 48 saat içerisinde paranız iade olucaktır söylendi 3 gün bekledim fakat para gelmedi yeniden aradığımda işlemi başlattıklarını söylediler ve epostama bu yazıyı yolladılar.
1667068665600.png

sonrasında papara hakkında şikayetvara bir yazı yazdım ve bunu yolladılar
1667068740006.png

bekledim bekledim ve dün yeniden aradım ve bana bunu yolladılar
1667068784517.png

sonrasında itemsatıl ile iletişime geçtim fakat sitede böyle bir işlem gözükmediğini söylediler
1667068833574.png

1667068844595.png

Canlı Destek
1667068877229.png

Normalde param burada ödeme bekleniyor diye yazıyordu fakat oradan işlem silindi
1667068916910.png

Bunu onlara anlatmaya çalıştım fakat bana böyle bir işlem gözükmediğini söylediler.Ne yapmam lazım param şuan yok oldu kimi arasam bana yardımcı olmuyor lütfen yardımcı olun.

Hanaz

80+ Gold
20 Ekim 2022 tarihinde papara kartım ile itemsatış sitesine 124 tllik bir yükleme yaptım ve tam ödeme gerçekleştirilirken yükleniyor işareti çıktı bende işlem tamamlanmıştır diye uygulamadan çıktım sonrasında kartımdan para gitmiş ve siteye param gelmemiş bunun sonucunda itemsatış desteğe yazdım ve bana papara ile görüşün yazıldı bende paparayı aradım ve bana 24 ile 48 saat içerisinde paranız iade olucaktır söylendi 3 gün bekledim fakat para gelmedi yeniden aradığımda işlemi başlattıklarını söylediler ve epostama bu yazıyı yolladılar.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sonrasında itemsatıl ile iletişime geçtim fakat sitede böyle bir işlem gözükmediğini söylediler
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Canlı Destek
Alıntıyı görüntüle
Normalde param burada ödeme bekleniyor diye yazıyordu fakat oradan işlem silindi
Alıntıyı görüntüle
Bunu onlara anlatmaya çalıştım fakat bana böyle bir işlem gözükmediğini söylediler.Ne yapmam lazım param şuan yok oldu kimi arasam bana yardımcı olmuyor lütfen yardımcı olun.
Bankanız ile görüşün orda gözükür

Swexia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berkay Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Papara ile 3-4 kere görüştüm ve bana karşı kurum ile görüşün dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardımcı olabilecek varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Aykut Elmas
Instagram
batu300s
Steam
Spuntional
Discord
Spuntional#0001
up up

Veviel

80+
benim arkadaşımada steamde olmuştu 50 tl gitmişti paparayı aradı karşı kurum ile görüşün demişlerdi steama destekten yazıncada onlarda karşı kuruma aktardı parayıda alamadı parası çöp olmuştu büyük ihtimalle çöpe gitti paran

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
haftasonu

Swexia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berkay Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 hafta oldu

NightWish2434

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Canlı Destek
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
itemsatış site yöneticileri ile boşa atarlı giderli konuşmuşsun, istek iptal olmuş para askıya alınmış, papara müşteri hizmetlerini ara derdini anlat. yardımcı olursa onlar olur.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
itemsatış site yöneticileri ile boşa atarlı giderli konuşmuşsun, istek iptal olmuş para askıya alınmış, papara müşteri hizmetlerini ara derdini anlat. yardımcı olursa onlar olur.
İtemsatis yöneticileri böyle konuşmayı az da olsa hakediyorlar, satıcıyı korumaktan başka yaptıkları bir şey yok. Deneyimledim bir kaç kere. GameSatis gibi yerler kullanılmalı böyle şeylerde.

egebaranakk0

80+ Silver
İtemsatis yöneticileri böyle konuşmayı az da olsa hakediyorlar, satıcıyı korumaktan başka yaptıkları bir şey yok. Deneyimledim bir kaç kere. GameSatis gibi yerler kullanılmalı böyle şeylerde.
Harbi kanka çok ucubeler sanki ne biliyim gereksiz bi umursamazlık var o işlem yapildiysa site üzerine yapildi görememesi komik çünkü para girişi sağlanmış

NightWish2434

80+ Silver
Senin satıcın 3-5 başarılı satış ise savunmazlar ama eğer sadece sana değil 300-500 kişiye satan adamdan alıp adam haklı olduğu halde konuşmaya çalışırsan yöneticilerle, onlarda ters cevap verir. Çünkü yönetici günde belki 50 tane öyle şey okuyor.

Bende satıcıyım çok iyi bilirim sistemi, yeri geldimi iki tarafında güzel savunuyorlar. Benim +200 başarılı işlemim var şuanda

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Senin satıcın 3-5 başarılı satış ise savunmazlar ama eğer sadece sana değil 300-500 kişiye satan adamdan alıp adam haklı olduğu halde konuşmaya çalışırsan yöneticilerle, onlarda ters cevap verir. Çünkü yönetici günde belki 50 tane öyle şey okuyor.

Bende satıcıyım çok iyi bilirim sistemi, yeri geldimi iki tarafında güzel savunuyorlar. Benim +200 başarılı işlemim var şuanda
Hocam adam hesabi iki defa geri aldı neresi haklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,506
Üyeler
164,856
Son üye
serserimor
Top Bottom