Neler Yeni

İtemsatış sitesi güvenilir midir?

coldplay

80+ Bronze
Minecraft premium hesap satın alacağım da itemsatış sitesi güvenilir midir bilgisi olan var mı?

egebaranakk0

80+ Silver
Minecraft premium hesap satın alacağım da itemsatış sitesi güvenilir midir bilgisi olan var mı?
Evet güvenli ama nasıl kullandığına bağlı çok fazla dolandırıcı var onaysız kişilierden ve kötü yorum yapilan kişilerden hiçbir şey alma bide bişey satin alirken video kaydina al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet güvenli ama nasıl kullandığına bağlı çok fazla dolandırıcı var onaysız kişilierden ve kötü yorum yapilan kişilerden hiçbir şey alma bide bişey satin alirken video kaydina al
He ayriyetten hesap satmak riot tarafinda yasak ama itemsatiş bunu gayrıresmi şekilde yapiyo he evet ben aldim mi zamaninda aldim ama çok dolandirildim kanka

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Playerauctions diye bir site var. Oradan alış veriş yaptım, güvenliydi.

coldplay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

He ayriyetten hesap satmak riot tarafinda yasak ama itemsatiş bunu gayrıresmi şekilde yapiyo he evet ben aldim mi zamaninda aldim ama çok dolandirildim kanka
Playerauctions diye bir site var. Oradan alış veriş yaptım, güvenliydi.
hesaplarda gördüğüm kadarıyla 2 ay gibi bir sınır var daha sonra abonelik olarak aylık ücret ödenmesi gerekiyormuş eskisi gibi bir kere satın alıp tüm sürümlerle kullanılabilen bir hesap türü kalmadı mı?

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Playerauctions da abonelik işi yoktu bence. Üstelik ben satıcı konumundaydım.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Efe Kırmaz
premium alacaksan o hesapları başkalarına da satıyorlar yani hesap tamamen senin olmuyor, ve birkaç ay sonra üyelik iptal olabilir hesap askıya alınabilir.

Top Bottom