Evet güvenli ama nasıl kullandığına bağlı çok fazla dolandırıcı var onaysız kişilierden ve kötü yorum yapilan kişilerden hiçbir şey alma bide bişey satin alirken video kaydina alMinecraft premium hesap satın alacağım da itemsatış sitesi güvenilir midir bilgisi olan var mı?
He ayriyetten hesap satmak riot tarafinda yasak ama itemsatiş bunu gayrıresmi şekilde yapiyo he evet ben aldim mi zamaninda aldim ama çok dolandirildim kankaEvet güvenli ama nasıl kullandığına bağlı çok fazla dolandırıcı var onaysız kişilierden ve kötü yorum yapilan kişilerden hiçbir şey alma bide bişey satin alirken video kaydina al
Evet güvenli ama nasıl kullandığına bağlı çok fazla dolandırıcı var onaysız kişilierden ve kötü yorum yapilan kişilerden hiçbir şey alma bide bişey satin alirken video kaydina al
Mesaj otomatik birleştirildi:
He ayriyetten hesap satmak riot tarafinda yasak ama itemsatiş bunu gayrıresmi şekilde yapiyo he evet ben aldim mi zamaninda aldim ama çok dolandirildim kanka
hesaplarda gördüğüm kadarıyla 2 ay gibi bir sınır var daha sonra abonelik olarak aylık ücret ödenmesi gerekiyormuş eskisi gibi bir kere satın alıp tüm sürümlerle kullanılabilen bir hesap türü kalmadı mı?Playerauctions diye bir site var. Oradan alış veriş yaptım, güvenliydi.
premium alacaksan o hesapları başkalarına da satıyorlar yani hesap tamamen senin olmuyor, ve birkaç ay sonra üyelik iptal olabilir hesap askıya alınabilir.Minecraft premium hesap satın alacağım da itemsatış sitesi güvenilir midir bilgisi olan var mı?