Neler Yeni

Itemsatis valorant hesap alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
efe karakaya
Itemsatistan hesap alıcam fakat çok ucuz hesaplar alırsam sorun yaşamıyım 10 TL'ye hesap veriyorlar

şahin doğan

80+ Platinum
2 Saat sonra sende alıp başkasına satacaklar :d

şahin doğan

80+ Platinum

Microsoft

80+ Bronze
Itemsatistan hesap alıcam fakat çok ucuz hesaplar alırsam sorun yaşamıyım 10 TL'ye hesap veriyorlar
Random hesap patlar 1 haftada. Hesap aldım ben daha önce 2 tip güvenilir hesaplar var. Güvenilir Satıcı/Çok Başarılı işlemi olanlar random hesap satıcısı hariç patlamıyolar. Bİrde büyük satıcı olmayıp kendi şahsi hesabını satanlar. Ben şahsi hesap aldım her şeyini değiştirdim 3 aydır bende. Son olarakda yeni açılmış hesapları asla alma çünkü ilk alınan skini bildikleri zaman hesaplar asıl sahibi tarafından geri alınabiliyor. Adam gidip hesaba para yatırıyor sana satıyor sonra geri alıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
efe karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Random hesap patlar 1 haftada. Hesap aldım ben daha önce 2 tip güvenilir hesaplar var. Güvenilir Satıcı/Çok Başarılı işlemi olanlar random hesap satıcısı hariç patlamıyolar. Bİrde büyük satıcı olmayıp kendi şahsi hesabını satanlar. Ben şahsi hesap aldım her şeyini değiştirdim 3 aydır bende. Son olarakda yeni açılmış hesapları asla alma çünkü ilk alınan skini bildikleri zaman hesaplar asıl sahibi tarafından geri alınabiliyor. Adam gidip hesaba para yatırıyor sana satıyor sonra geri alıyor.
Itemsatistan aldın demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir yer yok. Düzgün birine denk gelirsen ancak.
Sans diyorsun:)

Microsoft

80+ Bronze

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
sabah hesap sattım ama yine önermem çoğu satıcı dolandırıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben hesabı çekmeyeceğim ama alıcı itiraz ederse diye korkuyorum

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Adem
İtemsatış açık ara en güvensiz site. Oyundan tanıştığın random birinin ibanına para göndererek alsan bile dolandırılma ihtimalin daha az. Dolandırıcılar kooperatifi gibi bir site orası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,345
Üyeler
168,284
Son üye
Haresdd
Top Bottom