Neler Yeni

İthalatçı Garantili Aldığım PS5 Geldi

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
Selam arkadaşlar ithalatçı garantili olarak aldığım ps5 geldi. Tek kollu dijital versiyon, 16450tl verdim. Paketleme güzeldi, kutu daha önce açılmamıştı ve darbe yoktu kutuda. Sürüm numarası kutu üzerinde CFI-1218B olarak geldi ve ps5 üzerinden kontrol ettim aynı sürüm. Kurulumu yaptım bir kaç oyun oynadım daha önce ps4 kullanmış birisi olarak bariz farkların olduğunu söyleyebilirim. Görüntü kalitesi, oyunun açılış hızı, oyunun akışı cidden güzel hissettiriyor. Playstation plus üyeliği almıştım ordaki oyunları bitirinceye kadar baya vakit geçer zaten. Güzel bir televizyon da varsa tadından yenmeyecek bir konsol. Tavsiye ederim. Almayı düşünen arkadaşlar cihaz hakkında merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz. İyi günler 😊

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Nerden aldınız

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
N11 üzerinden teknodeposu isimli satıcıdan hocam.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İthalatçı garantili de olsa iyi fiyata almışsınız. En son en düşüğü 17.500 civarı bir şeydi. Hayırlı olsun.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bilgisayar mı ps5 mi haydaa kavga başlasın :D

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Çağdaş Alkan
Selam arkadaşlar ithalatçı garantili olarak aldığım ps5 geldi. Tek kollu dijital versiyon, 16450tl verdim. Paketleme güzeldi, kutu daha önce açılmamıştı ve darbe yoktu kutuda. Sürüm numarası kutu üzerinde CFI-1218B olarak geldi ve ps5 üzerinden kontrol ettim aynı sürüm. Kurulumu yaptım bir kaç oyun oynadım daha önce ps4 kullanmış birisi olarak bariz farkların olduğunu söyleyebilirim. Görüntü kalitesi, oyunun açılış hızı, oyunun akışı cidden güzel hissettiriyor. Playstation plus üyeliği almıştım ordaki oyunları bitirinceye kadar baya vakit geçer zaten. Güzel bir televizyon da varsa tadından yenmeyecek bir konsol. Tavsiye ederim. Almayı düşünen arkadaşlar cihaz hakkında merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz. İyi günler 😊
4k TV niz var değil mi ? :)

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen ŞAHİN
fiyat çok iyi. hayırlı olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: VS07
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç