Bu arkadas müslüman değil Allah bilir falan deme bence olay çıkartır soruya da cevap vereyim tahminen evetAllah bilir, çok hızlı tükeniyor gibi gözüküyor.
Bu arkadas müslüman değil Allah bilir falan deme bence olay çıkartır soruya da cevap vereyim tahminen evet
Kalır bence. 2,5 saat sonra bitirip ertesi gün indirimi tekrar aktif ediyorlar. Satış StratejisiDostlar 90 tane 2060super kalmış indirimli 3200e yarın 6ya kadar kalırmı?
Değil çünkü bugün böyle bir şey yaptı arkadaşİroni ?
Değil çünkü bugün böyle bir şey yaptı arkadaş
Bu arkadas müslüman değil Allah bilir falan deme bence olay çıkartır soruya da cevap vereyim tahminen evet
Olay mı çıkarırım? Kanka dikkat et sen kendine akıl sağlığın sıkıntılı biraz,Neyse kanka umarım bitmez diyelimİroni ?
Olay falan cıkartmadım dostum nerenle okuyorsun mesajları Allahın A harfini büyük yazmadım diye linç eden sen değilmiydin? Düzgün bir şekilde konuşmaya çalıştım her seferinde seninle ama öyle bir saldırgan tavrın var ki,Değil çünkü bugün böyle bir şey yaptı arkadaş
Olay derken yine dine cahil falan diye laf soylersin sabah yaptigini unutmadımOlay mı çıkarırım? Kanka dikkat et sen kendine akıl sağlığın sıkıntılı biraz,Neyse kanka umarım bitmez diyelim
Mesajım aynen şuydu a yı büyük yazarsan sevinirimOlay mı çıkarırım? Kanka dikkat et sen kendine akıl sağlığın sıkıntılı biraz,Neyse kanka umarım bitmez diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olay falan cıkartmadım dostum nerenle okuyorsun mesajları Allahın A harfini büyük yazmadım diye linç eden sen değilmiydin? Düzgün bir şekilde konuşmaya çalıştım her seferinde seninle ama öyle bir saldırgan tavrın var ki,
Birde bana surekli cahil dediniz şimdide iftira atiyorsunOlay mı çıkarırım? Kanka dikkat et sen kendine akıl sağlığın sıkıntılı biraz,Neyse kanka umarım bitmez diyelim
Olay falan cıkartmadım dostum nerenle okuyorsun mesajları Allahın A harfini büyük yazmadım diye linç eden sen değilmiydin? Düzgün bir şekilde konuşmaya çalıştım her seferinde seninle ama öyle bir saldırgan tavrın var ki,
Kanka yaşın kaç? Ne unutmaması normal bir şekilde konuştuk seninle ki ben ateist falan da değilim hani sadece iki tarafa da fazla inanç hatta öyle oldugunu kesin şekilde düşünmenin yanlış oldugunu söylüyorum,Temiz düşünemezsin iki tarafada fazla bağlanırsan.Olay derken yine dine cahil falan diye laf soylersin sabah yaptigini unutmadım
Ne iftirası ne diyorsun sen? Davranışlara bak yemin ediyorum insanları bitirir bu cocukOlay derken yine dine cahil falan diye laf soylersin sabah yaptigini unutmadım
Mesajım aynen şuydu a yı büyük yazarsan sevinirim
Birde bana surekli cahil dediniz şimdide iftira atiyorsun
Ne iftirası ne diyorsun sen? Davranışlara bak yemin ediyorum insanları bitirir bu cocukOlay derken yine dine cahil falan diye laf soylersin sabah yaptigini unutmadım
Mesajım aynen şuydu a yı büyük yazarsan sevinirim
Birde bana surekli cahil dediniz şimdide iftira atiyorsun
Bana sürekli cahil dediniz ama şimdi ortaortada buKanka yaşın kaç? Ne unutmaması normal bir şekilde konuştuk seninle ki ben ateist falan da değilim hani sadece iki tarafa da fazla inanç hatta öyle oldugunu kesin şekilde düşünmenin yanlış oldugunu söylüyorum,Temiz düşünemezsin iki tarafada fazla bağlanırsan.
Ne iftirası ne diyorsun sen? Davranışlara bak yemin ediyorum insanları bitirir bu cocuk
Ne iftirası ne diyorsun sen? Davranışlara bak yemin ediyorum insanları bitirir bu cocuk
Agresif davransın linçledin falan diyorsun ben sadece ayı buyik yazarsan sevinirim yazdımKanka yaşın kaç? Ne unutmaması normal bir şekilde konuştuk seninle ki ben ateist falan da değilim hani sadece iki tarafa da fazla inanç hatta öyle oldugunu kesin şekilde düşünmenin yanlış oldugunu söylüyorum,Temiz düşünemezsin iki tarafada fazla bağlanırsan.
Zaten 4100lira saymışlar karta indirimsiz hali olarak 2saat önce 3700 dü neyse kalırsa süper olur 500lira daha düşecek sistem.Kalır bence. 2,5 saat sonra bitirip ertesi gün indirimi tekrar aktif ediyorlar. Satış Stratejisi