Neler Yeni

Yardım itopya 3 aylık monitör ölü pixel

Ysuflix

80+ Gold
merhaba monitörümde göründüğü gibi çevrimiçi yazısının tam altında ölü pixel var. her renkte çıkmıyor yeşilde çıkıyor burda çıkıyor. ne yapmam gerek? itopya değişim sağlarmı? iade edersem monitörsüz kalırım bakırköy avm açılışında 3000 TL'ye aldım monitör : gamebooster gb-2709ff
b04b105e-2ffe-4ee3-91b9-ddfab66420a7.jpg

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
Konudan bağımsız meraktan soruyorum ilk alındığında var mıydı daha sonradan mı oluştu veya geç mi fark ettiniz?

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudan bağımsız meraktan soruyorum ilk alındığında var mıydı daha sonradan mı oluştu veya geç mi fark ettiniz?
hocam çok sinir olurum böyle hemen farkederim. bugün oluştu bugün farkettim zaten sabah açtım pcyi discordda gözüme battı hemen

BeKo'O

80+ Silver
Gerek yok açıkçası, müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
hocam çok sinir olurum böyle hemen farkederim. bugün oluştu bugün farkettim zaten sabah açtım pcyi discordda gözüme battı hemen
Çok geçmiş olsun gerçekten çok sinir bozucu bir olay tahmin edebiliyorum umarım destek sağlarlar sonuçta garantili ürün

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok geçmiş olsun gerçekten çok sinir bozucu bir olay tahmin edebiliyorum umarım destek sağlarlar sonuçta garantili ürün
teşekkürler. yarın müşteri hizmetlerini aricam. umarım değişim yaparlar 3000 TL'ye 24 inc bile alamam bu 27 165hz 1ms.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam bence bu işi peşini bırakmayın, küçük de olsa kusur yani sinir bozuyor.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
merhaba monitörümde göründüğü gibi çevrimiçi yazısının tam altında ölü pixel var. her renkte çıkmıyor yeşilde çıkıyor burda çıkıyor. ne yapmam gerek? itopya değişim sağlarmı? iade edersem monitörsüz kalırım bakırköy avm açılışında 3000 TL'ye aldım monitör : gamebooster gb-2709ff
Alıntıyı görüntüle
3 ay geçmiş gamebooster 0 ölü pixel garantisi veriyormu ? Meslek gigabyte vermiyor

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Bir tane ölü pixel için ne değişim ne de iade yaparlar, servise gider muhtemelen gittiği gibi de geri gelir, ama sanıyorum ki servis raporu ile durumu tüketici hakem heyetine taşıyarak değişim alabilirsin.

Ysuflix

80+ Gold
3 ay geçmiş gamebooster 0 ölü pixel garantisi veriyormu ? Meslek gigabyte vermiyor
bilmiyorum ki alırken açıp baktık personelle ölü pixel yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir tane ölü pixel için ne değişim ne de iade yaparlar, servise gider muhtemelen gittiği gibi de geri gelir, ama sanıyorum ki servis raporu ile durumu tüketici hakem heyetine taşıyarak değişim alabilirsin.
babam uğraşmaya değmez bi ölü pixelden dedi bende uğraşmam itopya değişirse değişir yoksa uğraşmam

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Ölü pixel fazla değilse bence iade değişim gerektiren bir konu değil. Alienware 24.5 240hz aldım indirimlerde 2 tane ölü pixel var göze batmıyor öyle de kullanıyorum

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Alıntıyı görüntüle
tam ölü piksel gibi değil sanki bir mavilik görüyorum işeride şu siteyi dener misiniz ?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Gameboosterin bildiğim kadarıyla sıfır ölü piksel garantisi var. Öncelikle ölü piksel garantisi için gameboosterin servisi ile konuşun en net bilgiyi onlardan alırsınız. Ona göre sonrasına bakabilirsiniz.

Geçmiş olsun

Top Bottom