Kanka yetişirsin sakin ol djdhdhdhuddjhdBeyler işten zar zor izin aldım yoldayım geliyorum listeye adımı yazar mısınız Emrullah YAZICI
Numaram 05386923197
Kanka mağaza açılmadan evvel oradaki kalabalık kendi kafasına göre liste yapıyor sırada bekliyorlar. Diğer ana konuda 50 kişiyi geçeli çok oldu yazmış birisiKanka yetişirsin sakin ol djdhdhdhuddjhd
Sabah 6 dan sıra bekleyen manyaklar varAbdullah Hacıgül kusura bakmayın dedi ama hocam işte yine olmuyor. Adam aynı şehirde yaşıyor yine alamıyor. Yani bence internet stokları mutlaka olmalı. Şehir dışında yaşayan sayısı çok fazla. Ülkenin %30 u oralarda yaşıyor ama geri kalan %70 e yazık yani.
Hocam önceki geceden bekleyenler var. Gece nöbeti tutuyor insanlar. Yani bu doğru olamaz!!Sabah 6 dan sıra bekleyen manyaklar var
inana yaz günü olsaydı gece konyadan motorla hazırlanıp çıkıp 4 gibi ankarada olur o kasayı alırdım ama soğuk büyük etkenHocam önceki geceden bekleyenler var. Gece nöbeti tutuyor insanlar. Yani bu doğru olamaz!!
Al buyurinana yaz günü olsaydı gece konyadan motorla hazırlanıp çıkıp 4 gibi ankarada olur o kasayı alırdım ama soğuk büyük etken
JASLKDJALKSDJLAK knk hızlı tren 2 saatte götürüyr akşam 9 da son tren vardı dedim atlayım gideyim ben millet gece 4 de 5 de gelir zannediyordum soğuk olunca dedim o kadar emek verir alamassak çok üzülürüm bide ankaranın ayazı da konya gibi yiğitlik olmaz 2 büklüm olursun vazgeçtim değilse severim öyle maceralı işleriAl buyur