xmert96x
80+ Bronze
Dahası
V2X başta ayar için uğraştırır. Ama sonuç olarak rahat ve güzeldir.Corsair HS50 Pro yerine Razer blackshark v2x sipariş ettim sayenizde teşekkür ederim öncelikle. HS50 Pro'dan daha iyi bir tercih değil mi ?
Ne ayarı hocam bilginiz var mı bu konuda ?V2X başta ayar için uğraştırır. Ama sonuç olarak rahat ve güzeldir.
Forumda yazarak bulabilirsin. Geçtiğimiz aylarda 500 stok 400 TL den tükenmişti. Mikrofon ve ses ayarı problem yaratabiliyor sistemine göre jak girişli olduğu için ama ayarla düzeltiliyor. Neredeyse alan herkesde problem oldu.Ne ayarı hocam bilginiz var mı bu konuda ?
NilHocam bu fiyata net geçenki rx 6600 sistemi satan vardır bilemedim. Bence iptal edip ya onlara bakın yada da donanım arşivi sistem bekleyin.
Ama ben uğraşmak istemiyorum derseniz de aşırı kazık değil.
Bu arada akşam rtx 3050 indirimi, gelecek
2060 3050yi tokatlayan bi kart yanlış yapmışsınız
Biliyorum fakat güncel olmasını onemsedim o yüzden 3050 tercih etmek istedim anakart işlemci ve ssd olarak daha iyiydi 3050li sistem normalde olsa 10k falan olurdu haklisiniz biraz daha yüksek fiyata aldım ama beklemek istemedim zamanım kısıtlı bu vakitlerde almam gerekiyordubence 2060 li sistemi alabilirdin 3050 den daha iyi
Hocam bence rx6600 sistem bekleyin veya satan varsa ondan alınNil
Biliyorum fakat güncel olmasını onemsedim o yüzden 3050 tercih etmek istedim anakart işlemci ve ssd olarak daha iyiydi 3050li sistem normalde olsa 10k falan olurdu haklisiniz biraz daha yüksek fiyata aldım ama beklemek istemedim zamanım kısıtlı bu vakitlerde almam gerekiyordu
Akakçeye baktığımda son 1 yılda 485TL altına inmemiş, nerede 400 TL oldu tam olarak itopyada mı?Forumda yazarak bulabilirsin. Geçtiğimiz aylarda 500 stok 400 TL den tükenmişti. Mikrofon ve ses ayarı problem yaratabiliyor sistemine göre jak girişli olduğu için ama ayarla düzeltiliyor. Neredeyse alan herkesde problem oldu.
Evet itopyada indi.Akakçeye baktığımda son 1 yılda 485TL altına inmemiş, nerede 400 TL oldu tam olarak itopyada mı?
Fotoğrafda RTX3060 yok.rtx3060 iyiymiş
ikisi de çok iyi..https://www.itopya.com/intel-core-i...llek-6-cekirdek-1200-14nm-tray-islemci_u14451 alınır kesinlikle
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
GIGABYTE P750GM 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanli PSU | ITOPYA
GIGABYTE P750GM 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile GP-P750GM ITOPYA'dawww.itopya.com