Neler Yeni

İtopya Bayram Fırsatları !

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ataberk
Screenshot_2022-04-28-18-33-14-777_com.android.chrome.jpg

Arkadaşlar bu sistemi aldım iyi mi etmişim çoktur bekliyordum daha beklemek istemedim 2060ı alacaktım 1k daha verip bunu alayım dedim iyi mi yapmışım sistem belki bı 1k daha ucuz olabilirdi ama bence yine de okey bı fiyat denebilir darısı sizin başınıza inşallah

Indra881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Baha
Corsair HS50 Pro yerine Razer blackshark v2x sipariş ettim sayenizde teşekkür ederim öncelikle. HS50 Pro'dan daha iyi bir tercih değil mi ?
Hangisi daha iyi bilmiyorum, ikisi de benzer kulaklıklar. Ben de olsam v2x'i tercih ederdim, hayırlı olsun.

Reach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mahmut Kan
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu sistemi aldım iyi mi etmişim çoktur bekliyordum daha beklemek istemedim 2060ı alacaktım 1k daha verip bunu alayım dedim iyi mi yapmışım sistem belki bı 1k daha ucuz olabilirdi ama bence yine de okey bı fiyat denebilir darısı sizin başınıza inşallah
rx6600 daha iyi diye biliyorum keşke aynı fiyata rx6600 alsaydın

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdem Durdu

KnightDavion

80+ Bronze
Çok dandik site bu itopya yine çöktü üstüne indirimde indirim değil

Adamlar bilerek iyileştirmiyor. Bak öyle bir talep var ki site çöküyor her indirimimizde diyorlardır. O sitenin iyileştirmesi parası olana 1 gün sürmez. Ki site yavaşlayınca ya da çökünce insanlarda “ Bir yerlerde ucuz bir şey satılıyor ve ben kaçırıyor olabilirim direyerek daha da alma isteği uyandırıyor. Ayrıca insanlar site çöktükçe alamayabilirim duygusuyla aceleci karar vererek ihtiyacı olmayan şeyleri dahi alabiliyor. Bu bir pazarlama stratejisidir. Bunun üniversitesilerde bölümü var hocam. Site böyle olduğu için dandik değil, sitenin böyle olması bir strateji.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu fiyata net geçenki rx 6600 sistemi satan vardır bilemedim. Bence iptal edip ya onlara bakın yada da donanım arşivi sistem bekleyin.
Ama ben uğraşmak istemiyorum derseniz de aşırı kazık değil.
Bu arada akşam rtx 3050 indirimi, gelecek

akmehmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
yaşar ataman
Alıntıyı görüntüle
bence 2060 li sistemi alabilirdin 3050 den daha iyi

Top Bottom