FURKİBURKİ
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
https://www.itopya.com/corsair-rm850-850w-80-gold-full-moduler-135mm-fanli-atx-psu_u14591
Bunun fiyatı iyi gibi sanki
Bunun fiyatı iyi gibi sanki
Hocam F710 da indirim var mı veya başka bir kablosuz gamepadde?
Hangisi daha iyi bilmiyorum, ikisi de benzer kulaklıklar. Ben de olsam v2x'i tercih ederdim, hayırlı olsun.Corsair HS50 Pro yerine Razer blackshark v2x sipariş ettim sayenizde teşekkür ederim öncelikle. HS50 Pro'dan daha iyi bir tercih değil mi ?
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu sistemi aldım iyi mi etmişim çoktur bekliyordum daha beklemek istemedim 2060ı alacaktım 1k daha verip bunu alayım dedim iyi mi yapmışım sistem belki bı 1k daha ucuz olabilirdi ama bence yine de okey bı fiyat denebilir darısı sizin başınıza inşallah
rx6600 daha iyi diye biliyorum keşke aynı fiyata rx6600 alsaydınAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu sistemi aldım iyi mi etmişim çoktur bekliyordum daha beklemek istemedim 2060ı alacaktım 1k daha verip bunu alayım dedim iyi mi yapmışım sistem belki bı 1k daha ucuz olabilirdi ama bence yine de okey bı fiyat denebilir darısı sizin başınıza inşallah
Çok teşekkür ederim.Hangisi daha iyi bilmiyorum, ikisi de benzer kulaklıklar. Ben de olsam v2x'i tercih ederdim, hayırlı olsun.
Çok dandik site bu itopya yine çöktü üstüne indirimde indirim değil
Hocam bu fiyata net geçenki rx 6600 sistemi satan vardır bilemedim. Bence iptal edip ya onlara bakın yada da donanım arşivi sistem bekleyin.Alıntıyı görüntüle
bence 2060 li sistemi alabilirdin 3050 den daha iyiAlıntıyı görüntüle