ugo.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Evet çok sevdiğiniz itopya 3. Kere oldu suratıma telefonu kapatıyor 1. Sıradasınız dedikten sonra şarkı değişiyor 2 dakika sonra telefonu suratıma kapatıyorlar. Bilgisayar kasası geldi monitör geldi ekran kartı ve bileşen kutularını daha kargoya vermeye bile tenezzül etmemişler 2 gün oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım yüzüme kapatıyorsunuz diye mail atıyorum, kargoya verilmemiş paketin takip numarasını atıyorlar. Copy paste yanıtlar atıp dalga geçiyorlar. Şikayetvar’a şikayet atıyorum cevaplamıyorlar. Arayınca suratıma kapanıyor. UPS’i arıyorum paket bize teslim edilmemiş firma deposunda diyorlar. Ayın 26’sinda teslim etmem gereken proje ve performans ödevlerim var ayrıca her gün derslerim ve yakında online sınavlarım var her mail atışımda acelem var dememe rağmen *iplenmiyorum*. @Abdullah Hacıgül dayanamıyorum ama abi beklemekten sıkıldım lütfen bi el at allah kitap aşkına ya. Yazıklar olsun böye firmaya. Bir daha Allah belamı versin burdan alışveriş yaparsam ben bu duruma geldim abi, 20 sayfa proje performans teslim etmem lazım oyuncak gibi oynuyorlar benle.