Neler Yeni

İTOPYA BİLGİSAYAR GEÇ KARGOLAMA

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir
Satın aldığım ürün belirtildiği gibi kargoya verilmiş.
Bugün veya yarın kargolanacağını belirttiler takipçisi olacağım. Bakalım sözlerini tutan bir firma mı? Göreceğiz.

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir
Satın aldığım ürün belirtildiği gibi kargoya verilmiş.
DÜZELTME: İtopya şirketi ürünü kargoya vermemiş sadece kargo girişini gerçekleştirmiş ancak fiilen ürün kargo şirketine teslim edilmemiş. Site üzerindeki kargoya verilmiştir yazısından önce kargo girişi yapılmıştır şeklinde bir bölümün olması daha sağlıklı olurdu. Yanlış bilgiye yol açıyor.

1736512973216.png

Burada bunları not etmemin sebebi benim gibi müşterilerin nasıl bir süreçle karşılaşabileceklerini göstermek. Bolt Kargo şirketine de şeffaflıkları ve ulaşılabilirliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

1736512833069.png

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Uğur Çam
Hocam ben izmirde bi yerde kendi gözümün önünde toplattırmıştım. İşinde çok iyi birisine. 1 saatte kablolama dahil her şeyi yaptı sohbet muhabbet eşliğinde. Driver strest tesi vs derken 2.5 saatte hazırladı her şeyi. Bu kadar uzun süremesi garip cidden.

Nezha

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
29 kasımda aldığım pc 13 aralıkta gelmişti. Faturasını da daha yeni 4 gün önce kestiler kaç kez aramama rağmen. Maillerine bakmıyorlar sadece telefondan görüşülüyor. Sıcak fırsatlarda ucuz bir şey varsa ve itopya yazıyorsa bakmıyorum bile. Kalem pil dahi almam bir daha.

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir
Bu durum sadece kendilerine zarar veriyor mesela ben bu kasamın 5 gün önce geldiğini görseydim. Bilgisayar için araştırdığım koltuğu da İtopya şirketinden alırdım ancak bekleme süresi fazlalaşınca 2. 3. 4. siparişimin buradan olmasını engelliyor.

Nezha

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Bu durum sadece kendilerine zarar veriyor mesela ben bu kasamın 5 gün önce geldiğini görseydim. Bilgisayar için araştırdığım koltuğu da İtopya şirketinden alırdım ancak bekleme süresi fazlalaşınca 2. 3. 4. siparişimin buradan olmasını engelliyor.
Bunun sebebi doğru düzgün depo merkezleri yok. 4 tane şubesi var İstanbulda ama koordinasyonlu çalışmıyorlar. Sipariş ederken stokta gözüken hata vermeyen anakartı da stokta yok diyip farklı göndermek istediler başta dedim hala stokta gösteriyor internette diye, yok yanlış görünüyor düzeltilecek falan dediler. Üst modele geçeyim farkını vereyim dedim yok dedi sadece b650m s2h verebiliyoruz fiyat farkı olmadan dedi. Ben o kartın üstüne 300 lira verip msi pro b650m-b seçmiştim halbuki. Üstüne verdiğim parayı da iade etmediler. 300 liranın peşinde değilim Allahlarından bulsunlar. Daha da alışveriş yapmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,647
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn