DÜZELTME: İtopya şirketi ürünü kargoya vermemiş sadece kargo girişini gerçekleştirmiş ancak fiilen ürün kargo şirketine teslim edilmemiş. Site üzerindeki kargoya verilmiştir yazısından önce kargo girişi yapılmıştır şeklinde bir bölümün olması daha sağlıklı olurdu. Yanlış bilgiye yol açıyor.Satın aldığım ürün belirtildiği gibi kargoya verilmiş.
Bunun sebebi doğru düzgün depo merkezleri yok. 4 tane şubesi var İstanbulda ama koordinasyonlu çalışmıyorlar. Sipariş ederken stokta gözüken hata vermeyen anakartı da stokta yok diyip farklı göndermek istediler başta dedim hala stokta gösteriyor internette diye, yok yanlış görünüyor düzeltilecek falan dediler. Üst modele geçeyim farkını vereyim dedim yok dedi sadece b650m s2h verebiliyoruz fiyat farkı olmadan dedi. Ben o kartın üstüne 300 lira verip msi pro b650m-b seçmiştim halbuki. Üstüne verdiğim parayı da iade etmediler. 300 liranın peşinde değilim Allahlarından bulsunlar. Daha da alışveriş yapmam.Bu durum sadece kendilerine zarar veriyor mesela ben bu kasamın 5 gün önce geldiğini görseydim. Bilgisayar için araştırdığım koltuğu da İtopya şirketinden alırdım ancak bekleme süresi fazlalaşınca 2. 3. 4. siparişimin buradan olmasını engelliyor.