İtopya bilgisayar siparişim

Kardeş sen itopyadan bir tek alışveriş yapanın sen olduğunu falan mı sanıyosun? Ya da koca Dünya'nın senin etrafında döndüğünü falan? Yazdığını bi kendin okusana mantık var mı? Allah aşkına.
Kardeşim fan boyluk yapma bunların yaptığı şey doğrumu dolandırıcılık değil mi? Bana önce bunu söyle sonra tekrardan cevap yazacağım

Kardeşim fan boyluk yapma bunların yaptığı şey doğrumu dolandırıcılık değil mi? Bana önce bunu söyle sonra tekrardan cevap yazacağım
Mağaza fanboyluğunu da ilk defa duydum. Eğer fan boy olduğumu sanıyorsan bir daha düşün derim çünkü benim yaşadığım ülkede itopya yok 🙄. Abdullah Hacıgül kaç sistem topladı ordan bu zamana kadar. Kimlere parçalar sistemler gitti. Bir senin siparişin iptal oldu diye adam itopya ile çalışmayı mı bırakacak? Mantıklı mı?

Merhaba 2 hafta önce itopyadan RADİANT isimli kasayı sipariş ettim 8300 TL yi parayi havale ile ödedim şuan siparişim iptal edilmiş ve bilgisayar stokta 11.200 TL ye satılıyor bu dolandırıcılık değilde ne ben siparişimi iptal etmedim #Abdullah Hacılgül şu sorunuma bir bak sana güvenip ben bu siteden alışveriş yaptım yazıklar olsun NOT:En az 10 kez aradım mesaj attım ulaşmaya çalıştım bakmıyorlar bile ne yapmalıyım
Post automatically merged:

Yetkili birisi varsa şu paylaşımımı Abdullah Hacıgüle göndersin umarım yardımcı olur!!!!
Oncelikle sakin ol burda dolandiricilik yok yapilan yanlistan dolayi magduriyet ortaya cikmis yapman gereken sakin bi sekilde indirim kuponu telafi urunu vs istemej olacaktir o bilgisayar olmazsa baskasi olur bu agresiflikle isini cozduremezsin

bildiğim kadarıyla hiç bir hakkın yok :( paranı iade etmişler zaten

Mağaza fanboyluğunu da ilk defa duydum. Eğer fan boy olduğumu sanıyorsan bir daha düşün derim çünkü benim yaşadığım ülkede itopya yok 🙄. Abdullah Hacıgül kaç sistem topladı ordan bu zamana kadar. Kimlere parçalar sistemler gitti. Bir senin siparişin iptal oldu diye adam itopya ile çalışmayı mı bırakacak? Mantıklı mı?
Kardeşim ben mağaza fan boylugu yapıyorsun demiyorum haksız yere sipariş iptal edilmesi ve üstüne 3.000 tl konulup tekrardan satışa koyulması
Oncelikle sakin ol burda dolandiricilik yok yapilan yanlistan dolayi magduriyet ortaya cikmis yapman gereken sakin bi sekilde indirim kuponu telafi urunu vs istemej olacaktir o bilgisayar olmazsa baskasi olur bu agresiflikle isini cozduremezsin
Bilmiyorum takip ediyormusun ama ekran kartı fiyatları 1-2 günde deli gibi arttı madem vermeyeceklerdi en başta iptal etseler ben yine istediğimi alırdım 2 hafta bekletiyorlar şimdide iptal ediyorlar hadi stok tükense eyvallah laf etmem ama stokta var Ürün sadece 3000 tl daha pahalı 2 tane gaming gecesi geçti ve istediğim birçok ürün güzel indirimliydi simdi sitelere bakıyorum dun 3500 tl olan ekran kartı suan 4500tl ayrıca stok yok

Kardeşim ben mağaza fan boylugu yapıyorsun demiyorum haksız yere sipariş iptal edilmesi ve üstüne 3.000 TL konulup tekrardan satışa koyulması

Bilmiyorum takip ediyormusun ama ekran kartı fiyatları 1-2 günde deli gibi arttı madem vermeyeceklerdi en başta iptal etseler ben yine istediğimi alırdım 2 hafta bekletiyorlar şimdide iptal ediyorlar hadi stok tükense eyvallah laf etmem ama stokta var Ürün sadece 3000 TL daha pahalı 2 tane gaming gecesi geçti ve istediğim birçok ürün güzel indirimliydi simdi sitelere bakıyorum dun 3500 TL olan ekran kartı suan 4500tl ayrıca stok yok
Sıkıntı şu biz genel olarak sözleşme vs. Okumayı sevmiyoruz. Oysa ki bir çok firma satış sözleşmesine cayma hakları olduğunu satış işlemini belirli durumlarda iptal etme hakkına sahip olduklarını yazıyorlar. Yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu arada bir önceki mesajında da bayağı açık açık fan boyluk yapma yazdın.

Kardeşim ben mağaza fan boylugu yapıyorsun demiyorum haksız yere sipariş iptal edilmesi ve üstüne 3.000 TL konulup tekrardan satışa koyulması

Bilmiyorum takip ediyormusun ama ekran kartı fiyatları 1-2 günde deli gibi arttı madem vermeyeceklerdi en başta iptal etseler ben yine istediğimi alırdım 2 hafta bekletiyorlar şimdide iptal ediyorlar hadi stok tükense eyvallah laf etmem ama stokta var Ürün sadece 3000 TL daha pahalı 2 tane gaming gecesi geçti ve istediğim birçok ürün güzel indirimliydi simdi sitelere bakıyorum dun 3500 TL olan ekran kartı suan 4500tl ayrıca stok yok
Bende pc yi yeni tamamladim 1 aydir arastiriyorum ekran karti ve islemci icin piyasaya bakma hic gaming gecesini bekle ordan al 1000 1500 tl kar edebilirsin diger parcalari istedigin gibi alabilirsin piyasada cok pahali bu dedigin urunler

Aga vardı gaming gecesinde sapphire pulse rx 5600xt 2700tl yr düşmüştü başta adamlar caysa tamam gaming gecesinden yararlanıp alacaktım ulan 2 hafta bekletip caydılar suan incehesapta kartın fiyatı 4500 indirim yapsalar ne kadara dusurecekler tekrardan 2700 yapacaklarmi veya bi rx 5700xt yi indirime koyacaklarmi veya başka üst düzey bir kartı ben en cokda buna sinirleniyorum madem cayacaksin en başta cay neden 2 hafta bekletiyorsun
Post automatically merged:

Bende PC yi yeni tamamladim 1 aydir arastiriyorum ekran karti ve islemci icin piyasaya bakma hic gaming gecesini bekle ordan al 1000 1500 TL kar edebilirsin diger parcalari istedigin gibi alabilirsin piyasada cok pahali bu dedigin urunler
3 kuruş daha fazla kazanmak için?

Geri