Emir Şensoydan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 2,798
R5 3600 aldım b450m-h ile bios update li mi geliyor
Evet hazır sistemHazır sistem ise BİOS update yapıyorlar diye biliyorum.
O zaman güncelliyorlar diye biliyorum.Evet hazır sistem
Teşekkürler yorumun için b450m-h ile sıkıntı çıkmayacaktır demi. Birisi ısınacak falan dedi kötü seçim falan dedi ama s2h yoktu overclock yapmayacağımO zaman güncelliyorlar diye biliyorum.
Sorun olmaz. İşlemcinin stok soğutucusu çok da iyi değil sadece. Eğer oyun oynayacaksanız sadece hiçbir sorun olmaz.Teşekkürler yorumun için b450m-h ile sıkıntı çıkmayacaktır demi. Birisi ısınacak falan dedi kötü seçim falan dedi ama s2h yoktu overclock yapmayacağım
Arctic freezer 34 alıcağım ozmn yayın yapabileceğim diye umut ediyorumSorun olmaz. İşlemcinin stok soğutucusu çok da iyi değil sadece. Eğer oyun oynayacaksanız sadece hiçbir sorun olmaz.
O soğutucuyla her istediğinizi yaparsınız. Yayın olsun render olsun oyun olsun hiçbir sorun yaratacağını sanmıyorum.Arctic freezer 34 alıcağım ozmn yayın yapabileceğim diye umut ediyorum
Yorumların için çok teşekkür ederim sağolasın . İyi günler Allah'a emanetO soğutucuyla her istediğinizi yaparsınız. Yayın olsun render olsun oyun olsun hiçbir sorun yaratacağını sanmıyorum.