Neler Yeni

İtopya Bu Kasayi İade Alir Mi?

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
İtopya'dan aralik ayinda Corsair Carbide Spec Delta RGB Kasa aldım. Hiçbir sıkıntısı yok gayet de memnunum ancak beyaz ekipman hastasıyım, o zaman sadece param olmadığı için alamadim.

Bu kasayi herhangi bir şikayetim olmadan iade alirlar mi? Almazlarsa PSU ve fanlarini söksem kasayi ne kadara satabilirim, alicisi olur mu? Her türlü tavsiyeye açığım, fikirlerinizi bekliyorum.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Aralık ayında aldım, şu anda fark ettim neredeyse 6 ay olmuş :S Peki PSU ve fansiz satmaya kalksam alıcısı olur mu?
Almazlar muhtemelen demiş de arkadaş. Kesinlikle almazlar.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Ben de kasa arıyordum. Uygun fiyat verirsen PSU'suz halde düşünebilirim. MSI 101M düşünüyorum aslında da.
Muhtemelen Kayseri içinde satarım hocam, eğer Kayseri deyseniz görüşelim.
Edit: kasa 1.2k olmuş 900 veya 1000tl den koy pazarlikla satarsın dolar bebeğim .d
Beyaz kasalar genelde psu'suz veya fansiz oluyor. Bu kasayi tamamen boşaltıp öyle satmayı planliyorum. Baya düşer o yüzden fiyat :D

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
6 ay olmuş dostum neden iade alsınlar. İkinci elden satacaksın onu.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
İkinci el bir şekilde satarim artik ama önce alacağım kasayi kesinleştirmem lazim. Beyaz kasa önerebilir misiniz?

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya

Ekler

• 20210605_215201.jpg
    20210605_215201.jpg
    91.6 KB · Hit: 31

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    11.4 KB · Hit: 18

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Bedenini sat mı dedim?
Ha satasın varsa satabilirsin ama illaki adilik yapıcaksın bu hayatta.
çoğu kişi yapıyordur.
hayır demedin. Benim o konuyu açmamın sebebi para için her şey yapılmaz. Çoğu kişinin bir şeyi yapması onu doğru yapmaz. Ve aynı şekilde sen adilik yaptın ben adilik yaptım o adilik yaptı diğer düzgün temiz adam nasıl para kazanacak? O da en son bıkacak "yeter bu kadar kazıklanmak artık ben kazıklayacağım" diyecek. O da adilik yapmaya başlayacak. En son en kurnaz en adi olan haksız kazançlar ile zengin olacak. Böyle şey olmaz, geçen de bunu dedim diye uyarı yemiştim ama bunun uyarılık bir durumu yok aslında.
Vicdanınızı azaltmak için yaptığınıza kılıf uydurmaya çalışmayın. Bal gibi 6 aylık ürünü kullandığın ürünü sırf yenisini alacaksın diye iadeye göndermek terbiyesizlik olur. Ve adam bunu yapmak zorunda değil sizin dediğinizin aksine. Gider 2. elden satar hatta dolar kuru sağ olsun aldığı paradan çok fazla kaybı olmaz. Ayrıca biraz önce verdiğim "adilik" sistemine katkı da sunmaz. Eğer bir şeyi değiştirmek istiyorsan önce kendinden başlaman lazım. Herkes adi diyerek kendi adiliğini gizleyemezsin, ona bir sebep sunamazsın.

Top Bottom