Neler Yeni

İtopya.com Güvenilir mi

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kimseler duymasın
İtopya güvenilir ama ailenle aynı düşünüyorum. Medaimarkt, Vatan gibi yerler her zaman daha iyidir. İtopya satış sonrası pek iyi değil. Bir sorun çıksa ailen arkanda durmaz biz ordan alma demiştik derler. Bence ikna etmeye çalışma.
vatan leş gibi ben bi pc topladim 5 aydir servislerle ugrasiyorum her seyi bozuk nerdeyse ne bi ilgi var ne alaka sadece satana kadar iyiler

MmrUygar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Uygar Sevenler
şu zamanlar değil ama gidip kendi mağazasından alırsan sıkıntı olmaz

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
vatan leş gibi ben bi PC topladim 5 aydir servislerle ugrasiyorum her seyi bozuk nerdeyse ne bi ilgi var ne alaka sadece satana kadar iyiler
Bugüne kadar hep Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Hep memnun kaldım. Forumumuzda firmalara hakaret etmenin yasak olduğunu belirtmek isterim. Yaşadığınız sorunu güzelce anlatarak eleştirmeniz daha doğru olur.

RachenaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ARDA SELÇUK KALE
beyler bilgisayar alıcaz ama annemle babam çok güvenmiyo itopya.com a vatan dan mediamarktan alalım diyorlar oralarda çok daha pahalı ben anlatamadım daha önce alışveriş yapan var mı güvenilir mi sıkıntı çıkar mı
itopyadan çok alışveriş yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım güvenebilirsiniz.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
beyler bilgisayar alıcaz ama annemle babam çok güvenmiyo itopya.com a vatan dan mediamarktan alalım diyorlar oralarda çok daha pahalı ben anlatamadım daha önce alışveriş yapan var mı güvenilir mi sıkıntı çıkar mı
gamegaraj teknobiyotik itopya sinerji bilgisayar İncehesap bunlar güvenilir eğer istanbul anadolu yakasındaysan yakın bi zamanda mağazaları tekrardan açılacak gibi bir söylem duydum acıbademdeki mağazadan el den alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
gamegaraj teknobiyotik itopya sinerji bilgisayar İncehesap bunlar güvenilir eğer istanbul anadolu yakasındaysan yakın bi zamanda mağazaları tekrardan açılacak gibi bir söylem duydum acıbademdeki mağazadan el den alabilirsin
yakınım oraya ne zaman açılacak bilgin var mı

Aluqah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Caner Kaya
Monitör aldım, sıkıntısız şekilde kısa sürede geldi (virüs muhabbetine rağmen). Ekranda ölü pikseller vardı, mail attım 2 dakika içinde dönüş yapıp iade prosedürleri ile ilgili bilgi verdiler. Yoğunluktan dolayı telefonla ulaşmak çok zor ama yazılı olarak hemen dönüş sağlıyorlar. Şahsen alışveriş yapmaya devam edeceğim.

Top Bottom