İtopya.com kafamı karıştırıyor.

Merhaba arkadaşlar. 1 ay içinde 6 bin liralık sistem toplayacağım fakat game garaj ve itopya arasında gidip gelmekteyim. Şikayet var sitesinde itopyanın müşteri hizmetlerinin ilgilenmediği ve parçalarının bozuk geldiği 3 binden fazla yorum var. İtopya güvenilir mi? Sizce oradan toplamalı mıyım? Görüşlerinize ihtiyacım var dostlarım :)
İtopya hazır sistem çıkarıyor ve fiyat olarak piyasadaki en iyisi sistemi alabiliyorsun. Ama bir frimanın kaliteli olması için ürün satması degil sattıktan sonra ne yaptıgı önemlidir. İşte burada itopya sınıfta kalıyor. Sattıgı ürüne düzgünce sahip çıkıp müşteri memnun etse Türkiyenin bir numarası olur. Adamlar kendi ayagına sıkıyor.

Daha bugün çağrı merkezi ile konuştum ve sert tavırları vardı. Hiç hoşuma gitmedi. Şuan resmi bir süreçteyim. Şans dileyin. Umarım İtopya kendisini düzeltir. Ben hep iyimser yaklaştım ama bunu firma anlamadı. Bana hep sert davrandılar. Bakalım neler olacak. Şimdilik susuyorum. Konuştuğumda neler olacak acaba. Hiçbir şey umrumda değil.
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Bu işin ucunu bırakma hakkın neyse sökene kadar alırsın inşAllah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak etmeyin, gayet güvenilir bir firma. Tek sıkıntıları kargo diğer firmalara göre geç geliyor, müşteri hizmetleri çok yoğun.
Teşekkürler 🖐🏻

İtopya hazır sistem çıkarıyor ve fiyat olarak piyasadaki en iyisi sistemi alabiliyorsun. Ama bir frimanın kaliteli olması için ürün satması degil sattıktan sonra ne yaptıgı önemlidir. İşte burada itopya sınıfta kalıyor. Sattıgı ürüne düzgünce sahip çıkıp müşteri memnun etse Türkiyenin bir numarası olur. Adamlar kendi ayagına sıkıyor.
Parça yanlış gelirse çok sıkıntı çekerim diyorsun işimi sağlama almam lazım önemli olan bu nokta zaten

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Bu işin ucunu bırakma hakkın neyse sökene kadar alırsın inşAllah

Teşekkürler 🖐🏻

Parça yanlış gelirse çok sıkıntı çekerim diyorsun işimi sağlama almam lazım önemli olan bu nokta zaten
Teşekkür ederim. Umarım alacağım. Bakalım. :(

Arkadaşım Tuf m5 aldı 20 günde anca geldi. Bence Gamegaraj

Parça yanlış gelirse telafi ederlerde. Parçan bozulsa falan seni yarı yolda bırakacaklarını düşünüyorum.

Game garaja nerdeyse hiç şikayet gitmemiş 3 binden fazla şikayeti itopyada görünce kafam karıştı kardeşim bende size bi danışayım dedim
itopya güvenilir ama müşteri temsilcisi falan berabt ötesi yani bir sorun olduğunda sürekli uğraşıp durursun ben önermem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,567
Üyeler
189,108
Son üye
sekipp
Geri