Neler Yeni

İtopya.com Ram iptali

alper2669

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
alp eren
Arkadaşlar merhaba itopya.com 23 Nisan da ram aldım 680 TL fiyata daha ödemesini yaptım . KARGO beklerken ben ramleri iptal etmek istedim. Oradan iptal tuşuna bastım. Daha sonra tekrar almak istedim ve 60 kişi sıra bekleyerek müşteri hizmetleri ile görüştüm. Tamam dediler sipariş iptal etmeyeceğiz. Muhasebe Bilgi verildi dediler. Bugün bakıyorum ramler iptal etmişler. Ekran siparişimi göndermiş arkadaşlar ben şimdi bunlara ne diyeyim . Neyse 3200mHz 2x8 ram ihtiyacım var indirim ile 700 TL kadar ram önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Yunus Emre Baykal
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mert
Arkadaşlar merhaba itopya.com 23 Nisan da RAM aldım 680 TL fiyata daha ödemesini yaptım . KARGO beklerken ben ramleri iptal etmek istedim. Oradan iptal tuşuna bastım. Daha sonra tekrar almak istedim ve 60 kişi sıra bekleyerek müşteri hizmetleri ile görüştüm. Tamam dediler sipariş iptal etmeyeceğiz. Muhasebe Bilgi verildi dediler. Bugün bakıyorum ramler iptal etmişler. Ekran siparişimi göndermiş arkadaşlar ben şimdi bunlara ne diyeyim . Neyse 3200mHz 2x8 RAM ihtiyacım var indirim ile 700 TL kadar RAM önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,013,934
Üyeler
160,624
Son üye
siouxmagenta