İtopya.com stok yok

ARDAER

80+
Reaksiyon skoru
74
Merhaba itopyadan ram m2 ssd ve kasa seçtim ama işlemci bulamadım gerçi arayan da bulamaz çünki işlemci yok acaba ayın 1 inde tekrar stok gelir mi? Mesaj attım ancak cevap veren olmadı, var mı bilgisi olan

Bence stokların yenilenmesi zor farklı yerden alabilirsin

Merhaba itopyadan RAM m2 ssd ve kasa seçtim ama işlemci bulamadım gerçi arayan da bulamaz çünki işlemci yok acaba ayın 1 inde tekrar stok gelir mi? Mesaj attım ancak cevap veren olmadı, var mı bilgisi olan
şuanda corona virüs sebebi ile ve doların 7 bulmasından dolayı bir çok firma ürün tedarik etmede sıkıntı yaşıyor veya tedarik ederlerse de çok az sayıda edebiliyorlar o yüzden stoklar aniden gelebilir takip edip kaçırmamak lazım.

Stok kolay kolay gelmez gibi. Coronadan dolayı gümrükten zor geçiyor. En kötü 20 gün beklersiniz para iadesi yapıltıktan sonra alırsınız.

Stok yenilemesi çok zor virüsden dolayı

Stoklar eridi çin'de fabrikalar çalışana kadar stok olmayacak

corona virüsten dolayı üretim durma aşamasında o yüzdendir. zaten hiç bir şey alma virüslü falandır. :D

Stokların yenilenmesi çok zor, stoğu olan sitelere bak.

Merhaba itopyadan RAM m2 ssd ve kasa seçtim ama işlemci bulamadım gerçi arayan da bulamaz çünki işlemci yok acaba ayın 1 inde tekrar stok gelir mi? Mesaj attım ancak cevap veren olmadı, var mı bilgisi olan
Stok bekleyeceksen 2-3 ay falan sabretmen gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,087
Üyeler
188,875
Son üye
muhammed2313
Geri