Benim bildiğim geliyordu covidde değişmiş olabilir numarasını arayıp sorabilirsiniz.Itopyadan hazır sistem almayı düşünüyorum acaba içine windows 10 deneme sürümü kurulur mu acaba yoksa ben tedbirimi alıp windows usb hazırlıyım veya alıyım mı ?
yada riske girmemek istemıyorsan 40 tl için cmd den o wındows yazısıda kapatılıyorŞuan açıp baktım, Free DOS yazmıyor fakat ayriyetten windows sattıklarına göre ürünlerinde Free DOS'tur diye düşünüyorum net bir bilgim yok ama indirip internetten 40-50 TL ye OEM keyler bulunabiliyor. Şansına bağlı patlama süresi o OEM keylerin. Ben şuan ki sistemimde 1 yıldır kullanıyorum eski laptopumda 2 senedir var bir sorun olmadı.
Evet. Montajı seçerseniz hem windows yüklüyorlar hem test ediyorlar.emin misiniz
Yani sistemi topladıktan sonra 40 TL'nin çokta bir riski olduğunu sanmıyorum ki orijinalde gelen uygulamaları kullanmayı seviyorum ben outlook özellikle çok pratik oluyor.yada riske girmemek istemıyorsan 40 TL için cmd den o wındows yazısıda kapatılıyor
doğrudur yazı harıcınde de çoğu şeyı kısıtlıyorYani sistemi topladıktan sonra 40 TL'nin çokta bir riski olduğunu sanmıyorum ki orijinalde gelen uygulamaları kullanmayı seviyorum ben outlook özellikle çok pratik oluyor.
parayı verirsen kurarKurduklarını sanmıyorum, çok fazla müşterisi var artık, windows kurmakla uğraşmazlar, kurmalarına da gerek yok çok basit bir işlem 10 dk da yaparsın. Mail atıp sorabilirsin.