Neler Yeni

Itopya dan hazır sistem almayı düşünüyorum windows kurulu mu geliyor?

Basrii

80+ Bronze
Itopyadan hazır sistem almayı düşünüyorum acaba içine windows 10 deneme sürümü kurulur mu acaba yoksa ben tedbirimi alıp windows usb hazırlıyım veya alıyım mı ?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes
Itopyadan hazır sistem almayı düşünüyorum acaba içine windows 10 deneme sürümü kurulur mu acaba yoksa ben tedbirimi alıp windows usb hazırlıyım veya alıyım mı ?
Benim bildiğim geliyordu covidde değişmiş olabilir numarasını arayıp sorabilirsiniz.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,888
İsim
Barış Karalı
Bir aralar geliyordu sonradan ek fiyata tabii tuttular diye hatırlıyorum. En net bilgiyi arayarak öğrenebilirsin. Veya mail at maile daha hızlı dönüş yparlar

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Şuan açıp baktım, Free DOS yazmıyor fakat ayriyetten windows sattıklarına göre ürünlerinde Free DOS'tur diye düşünüyorum net bir bilgim yok ama indirip internetten 40-50 TL ye OEM keyler bulunabiliyor. Şansına bağlı patlama süresi o OEM keylerin. Ben şuan ki sistemimde 1 yıldır kullanıyorum eski laptopumda 2 senedir var bir sorun olmadı.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,581
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Deneme sürümü kurup gönderiyorlar.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şuan açıp baktım, Free DOS yazmıyor fakat ayriyetten windows sattıklarına göre ürünlerinde Free DOS'tur diye düşünüyorum net bir bilgim yok ama indirip internetten 40-50 TL ye OEM keyler bulunabiliyor. Şansına bağlı patlama süresi o OEM keylerin. Ben şuan ki sistemimde 1 yıldır kullanıyorum eski laptopumda 2 senedir var bir sorun olmadı.
yada riske girmemek istemıyorsan 40 tl için cmd den o wındows yazısıda kapatılıyor

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,581
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
yada riske girmemek istemıyorsan 40 TL için cmd den o wındows yazısıda kapatılıyor
Yani sistemi topladıktan sonra 40 TL'nin çokta bir riski olduğunu sanmıyorum ki orijinalde gelen uygulamaları kullanmayı seviyorum ben outlook özellikle çok pratik oluyor.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani sistemi topladıktan sonra 40 TL'nin çokta bir riski olduğunu sanmıyorum ki orijinalde gelen uygulamaları kullanmayı seviyorum ben outlook özellikle çok pratik oluyor.
doğrudur yazı harıcınde de çoğu şeyı kısıtlıyor

Xxxxyyyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Xxxx yyyy
Kurduklarını sanmıyorum, çok fazla müşterisi var artık, windows kurmakla uğraşmazlar, kurmalarına da gerek yok çok basit bir işlem 10 dk da yaparsın. Mail atıp sorabilirsin.

Top Bottom