Neler Yeni

İtopya Destek Rezilliği ve Bilgisayardan Anlamayan Çalışanları

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
vatandamı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

%100 sorunsuz firma zaten dünya genelinde yok. 1.5x gelincede Kafam ağrımasın diye göz ardı edilebilen bir durum malesef. 40k ya TV ALDIM internette 30k ya alınabiliyordu. Ürün tesliminde Kırık geldi hemen en yakın şubeden gün içinde değişimi yapılıp teslim edildi. İnternetten alsaydım acaba ne olacaktı.
Kırık gelen ürünü Türk yasalarına göre kesin değiştirmek zorundalar ,ha ama gidip de bismillah teknoloji a.ş den alınmaz o kadar pahalı ürünler ama incehesap veya benzeri bulunan yerlerden alınabilir.10k çok para bu arada ,ne kadar zengin olunursa olunsun yine fazladan verilmez.

jouly

80+ Bronze
Merhaba,
Ben Donanım arşivi md-1 sistemi satın aldım.
Ocak 2020 de elime ulaştı ağustos 2020 sonuna kadar sağlıklı bir şekilde kullandıktan sonra oyunlarda hatta youtubede felan gezerken pc kendini sürekli resetlemeye başladı o zamandan beri her ay garantiye gidiyor ve hiç bir Arıza yok denilip geri gönderildi işlemci arızalı dediler parayı iade ettiler üstüne 1200 TL koydum yeni işlemci aldım ram değişti ekran kartı değişti sorunuma bir türlü çare bulamadılar. 2021 haziranın son haftaları bi bilgisayarcıya gittim ve tüm parçalarımı test ettim. Parçaları başka pc ye taktığımda bir sıkıntı çıkmadı ama ne zaman psu mu taktım resetlemeye devam etti pc yi tekrardan montajladım ve adamdan başka psu aldım 750w 80plus bi psu 48 saat aralıksız stres tesrinde kaldı sorun çıkamdı diğer 48 saat fivem, gta online gibi sistemi zorlayacak oyunlar oynadım resetlemedi.
Teknik servis ve müdürleri ile görüştükten sonra bana psu mu eksiksiz şekilde paketleyip göndermemi istediler ki şimdiye kadar gönderdiğim her parçayı eksiksiz kutuladım ve gönderdim bayram tatili felan araya girdi 2021 temmuzun son haftası gibi psu evime gelmiş ailem ve ben şehir dışında olduğumuz için hiç bir şekilde kutuyu açıp inceleyemedik ve bugün eve geldim daha geleli 45 dk olmadı kutuyu açtığımda şok oldum dalga geçer gibi itopya.com yazılı bir kutu içerisine 2 tane e irsaliye kağıdı ve psuyu katıp göndermişler. Az önce tekrar görüştüğümde hala ısrarla videolu kanıtlar atmama rağmen teknik servis arızası olmadığını söylüyor arızasız diye tutturdular ve kutuyu isteyip bana göndereceklerini söylediler.
kutu içeriği ekte
@Abdullah Hacıgül
@Mehmet Yılmaz

Lütfen sorunuma artık bi çare bulunsun

Ve ekstra olarak son 2 3 aydır oyunlara girdiğimde bazen resetliyor bazen ise görüntü gidiyor her şey arkada çalışır şekilde kalıyor
psun sıkıntılı knk bende çok çektim bundan pc resetlemekten 3 tane 1 tb lık hdd bozdum.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Hakanbey
Kırık gelen ürünü Türk yasalarına göre kesin değiştirmek zorundalar ,ha ama gidip de bismillah teknoloji a.ş den alınmaz o kadar pahalı ürünler ama incehesap veya benzeri bulunan yerlerden alınabilir.10k çok para bu arada ,ne kadar zengin olunursa olunsun yine fazladan verilmez.
Ben Kendi şahsi adıma 10k üzeri herşeyi Vatandan aldım bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Oyüzndende İnsan alıştığı rahatlıktan vezgeçemiyor ve veriyor malesef.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ben Kendi şahsi adıma 10k üzeri herşeyi Vatandan aldım bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Oyüzndende İnsan alıştığı rahatlıktan vezgeçemiyor ve veriyor malesef.
Rahatlık için 10k para mı harcıyorsunuz hocam ,ilginçmiş.

Ayni hizmeti İncehesap,Hepsiburada,N11 gibi şirketler de veriyor da tabi tercihinize saygı duymak lazım.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Hakanbey
Rahatlık için 10k para mı harcıyorsunuz hocam ,ilginçmiş.

Ayni hizmeti İncehesap,Hepsiburada,N11 gibi şirketler de veriyor da tabi tercihinize saygı duymak lazım.
Ben hizmete para harcıyorum n11 hepsiburada gibi yerlerden aldığım ürünü adamlar kapıya bırakıyor kurulum için şurayı arayın şunu yapın bunu yapın diyorlar arıyorsunuz randevular dolu yarın arıyın diyebiliyorlar. Ben ürünü vatanda satın alırken eve gelecekleri saate kadar hepsini netleştiriyorum. Sırf bu hizmet için evet 10k değil 20k da veririm. ben hizmete acımam Yeterki ben mutlu olayım yeter.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
vatandamı ?

%100 sorunsuz firma zaten dünya genelinde yok. 1.5x gelincede Kafam ağrımasın diye göz ardı edilebilen bir durum malesef. 40k ya TV ALDIM internette 30k ya alınabiliyordu. Ürün tesliminde Kırık geldi hemen en yakın şubeden gün içinde değişimi yapılıp teslim edildi. İnternetten alsaydım acaba ne olacaktı.
İtopya abi

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Ben hizmete para harcıyorum n11 hepsiburada gibi yerlerden aldığım ürünü adamlar kapıya bırakıyor kurulum için şurayı arayın şunu yapın bunu yapın diyorlar arıyorsunuz randevular dolu yarın arıyın diyebiliyorlar. Ben ürünü vatanda satın alırken eve gelecekleri saate kadar hepsini netleştiriyorum. Sırf bu hizmet için evet 10k değil 20k da veririm. ben hizmete acımam Yeterki ben mutlu olayım yeter.
Sırf birkaç gün beklememek için 10K verilir demeniz günümüz ekonomisi için lüks bence.

Top Bottom