Neler Yeni

İtopya DH-FPS mi EFE UYGAÇ-MACHINE mi alınır ?

murat eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
murat eren dikmener
10K dan RX 6600 sistem bulamazsın bulursan at paylaş linkini......
10k ya atim video daki gebi bir youtuberin video çekmesi lazım ama dolar 16 oldu için bida böyle bir şey bulmak zor çünkü o 10k ye pc 0kaar la satilmis galba arkadaşın o 9kya 6500 luvpc alicana bence bir youtuberin böyle bir video çekmesini beklemesi da iyi lemur kanalı yeni bir pc yayınlicak o ucuz olacak önündeki birsey beklemesi da mantıklı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

sarı site neresi hocam ? ikinci el babam pek güvenmiyor.
Knk dediğim gebi lemur bir pc paylaşacak onu bekliyorum bilirsin çıktı anda alırsan da ucuza gelebilir şimdiden iyi şanslar

10K dan RX 6600 sistem bulamazsın bulursan at paylaş linkini......
10k dan bulunursa ben atana kadar stok biter satıcının elinde kaldıysa gelebilir iyi günler

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
10k ya atim video daki gebi bir youtuberin video çekmesi lazım ama dolar 16 oldu için bida böyle bir şey bulmak zor çünkü o 10k ye pc 0kaar la satilmis galba arkadaşın o 9kya 6500 luvpc alicana bence bir youtuberin böyle bir video çekmesini beklemesi da iyi lemur kanalı yeni bir pc yayınlicak o ucuz olacak önündeki birsey beklemesi da mantıklı bence

Knk dediğim gebi lemur bir pc paylaşacak onu bekliyorum bilirsin çıktı anda alırsan da ucuza gelebilir şimdiden iyi şanslar
hocam ne zaman paylaşacağını tam olarak bilmiyorum çıktığında alamayabilirim okul sonrada dershaneye gidiyorum.

murat eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
murat eren dikmener
hocam ne zaman paylaşacağını tam olarak bilmiyorum çıktığında alamayabilirim okul sonrada dershaneye gidiyorum.
Biraz riskli çünkü dolar 16yi geçebilir Buda fiyatlara yansiya bilir ama 9k çöl pahalı senin atın sistem icin

Coolpanda

80+ Silver
Bende almayı düşündüm ama pahalı. Ayrı ayrı toplayınca aynı para zaten.

Top Bottom