İtopya dolandırıcı mı?

Ben telefon ile çok rahatsız ettim babam falanda konuştu belki daha etkili olmuştur ama müşteriye eşit davranması gerekli
şimdi yeni bir şube açtılar ya çok yoğunlar o yüzden telefonlara cevap veremiyorlar sanırım. sıra size bir türlü gelmiyor.

dolandırıcı değil sadece müşteri hizmetleri kötü

dolandırıcı değil sadece müşteri hizmetleri kötü
tamam kesinlikle katılıyorum satış sonrası hizmetleri gerçekten yavaş. ama burada şöyle bir durum var. bana size kulaklığı değiştireceğiz ya da eski kulaklığınızı geri göndereceğiz gibi bir cevap verip de bu gönderme işlemini aksattıkları gibi bir durum yok ortada. yani müşteri hizmeti kötüdür, sizin iki gün de çözülecek sorununuzu iki haftada çözerler. bu durumda derim ki evet kötü bir müşteri hizmeti sunuyorlar. yavaşlar, geri dönüşleri çok geç. ama burada yukarıda da defalarca yazmış olan arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. bu kötü bir müşteri hizmeti davranışı değil. aleni olarak biz sorunu halledemedik para iadesi yapacağız dediler. burada sözü geçen ürüne ait iade tutarı da 0.01 Türk Lirası. yani konusu burada kapatarak beni mağdur durumda bırakıyorlar. benim sorunumu 2 ayda çözerler, evet o zaman derim ki müşteri hizmetleri kötü. ama adamlar aleni olarak bana arızalı kulaklığımı ya da bu kulaklığın yerine bana sıfır kulaklık göndermiyorlar. sadece para iadesi yapıp bu konuyu kapatmaya çalışıyorlar. yukarıda da yazan arkadaşlar da dahil olmak üzere kimse kusura bakmasın da bu kötü bir müşteri hizmetleri değil bu aleni olarak tüketiciyi kazıklamaktır.

Dolandırıcı değiller ayrıca tek mağazadan tüm istanbula dağıtmak hatta zaman zaman türkiye'ye dağıtmak zor iş ayrıca hepsine yetecek kadar işçi çalıltırmak tek mağaza içinde gerçekten zor

Dolandırıcı değiller ayrıca tek mağazadan tüm istanbula dağıtmak hatta zaman zaman türkiye'ye dağıtmak zor iş ayrıca hepsine yetecek kadar işçi çalıltırmak tek mağaza içinde gerçekten zor
bahsettiğim şey yavaş olmaları değil. burada geciken bir hizmetten söz etmiyorum, gerçekleşmeyen bir hizmetten bahsediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,161
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri