Neler Yeni

İtopya Eğitime Dönüş Kampanyası

furyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
Merhaba Arkadaşlar. Yıllardır iyi bilgisayarın hayaliyle yaşayan bir insandım ve nihayet bu isteğimi bugün gerçekleştirecektim lakin kartımda bir sorun oluştu ve pazartesi bankaya gidip halledebileceğim. Ancak eğitime dönüş kampanyası yarın sona eriyor. İtopyaya da mail attım,abdullah abi görür belki buraya diye de yazıyorum. İndirimi uzatma şansları var mı 1 gün daha? yoksa bu imkansız mı? teşekkür ederim.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Büyük ihtimalle imkansız. Tanıdığın birisinin kartını kullanma şansın yok mu?

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
Merhaba Arkadaşlar. Yıllardır iyi bilgisayarın hayaliyle yaşayan bir insandım ve nihayet bu isteğimi bugün gerçekleştirecektim lakin kartımda bir sorun oluştu ve pazartesi bankaya gidip halledebileceğim. Ancak eğitime dönüş kampanyası yarın sona eriyor. İtopyaya da mail attım,abdullah abi görür belki buraya diye de yazıyorum. İndirimi uzatma şansları var mı 1 gün daha? yoksa bu imkansız mı? teşekkür ederim.
ne zaman sona eriyor bugün mü ?

furyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yarın hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
istersen direkt arayıp öğrenebilirsin belki de bir güzellik yapabilirler ama kampanyaişleyişq hakkında fikrim yok ama en azından rica edebilirsin yada İstanbuldaysan mağazaya gidebilirsin eğer tanıdık var ise
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka kart kullan pazartesi geri öde
+1

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Büyük ihtimalle imkansız. Başka birinin kartıyla ödesen olmaz mı?

Top Bottom