Neler Yeni

Itopya ekran karti iade alir mi?

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Meto
RX7700XT ekran kartimdan memnun değilim. Kasma hissiyatı direk kasma , akciilik sorunu , youtrbrde donma vs her şey yaşıyorum ekimde aldım hazır sistemi sınavdan dolayı çok detaylı bakamadjm ve hazirma başı gibide servise yollayacağım ama AMD kullanmka istemiyorum o yüzden iade etmek istiyorum. Biliyoru. 14 gün geçmiş ama bunu servise iade etmek isteddigimi söylesem kabul etmezler mi ? Sorunlsrimin ekran kayıtları var

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emre Erkan Aydın
servise göndermen lazım itopyayı boşver itopyaya gönderirsen daha da uzar serivise gönder sorunu belir iade istediğini belirt adamlar sorun bulursa sana rapor verir gidip değişim veya paranı alırsın

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Meto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
servise göndermen lazım itopyayı boşver itopyaya gönderirsen daha da uzar serivise gönder sorunu belir iade istediğini belirt adamlar sorun bulursa sana rapor verir gidip değişim veya paranı alırsın
Uzaması sorun değil ama beni ugrastirmamamisi lazım YKS ye çalışıyorum çok zamanım yok

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emre Erkan Aydın
Uzaması sorun değil ama beni ugrastirmamamisi lazım YKS ye çalışıyorum çok zamanım yok
en kısa zaman için servise kendin ver abartarak sorunu belirti iade istediğini de belirt değişim istemiyorum sadece iade yaz ondan sonrası şans kabul edilirse rapor verirler itopyayla ileişime geçip paranı alırsın yoksa ekran kartını geri gönderirler ve tamir istemediğini de belirt tamir de edebilirler sadece iade istiyorum yaz ondan sonrası bol bol dua

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,941
Üyeler
167,746
Son üye
Mikail 37
Top Bottom