Neler Yeni

İtopya fanları eksik gönderdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
Merhaba benim bügün bilgisayarım geldi itopyadan aldığım sistemin adı apu strike dı ben kasasını özelleştirdim içinde 6fan (stok soğutucu ile) dışında 3 fan olanı aldım toplamda 9 fanlı gelmesi gerekiyordu fakat bana 5 fanlı geldi aradım sordum yanlışlıkyok öyle kaydedilmiş dedi bu kasaya itopyadan bakınca içini göstermiyordu fakat hepsiburadadan fln bakınca içindeki 5 fan gözüküyor du itopyada ucundan gözüküyordu anlamadım acaba itopyada farklı mı satılıyor
İtopya bakıma girmiş oradan da atacaktım atamadım

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
bildiğim kadarıyla 3 adet ön var 1 adet egzoz fan le gönderiyorlar kasaları eğer ayrı olarak veya hediye olarak verilmediyse göndermiyorlar.
Fotoğraf olarak nerelere ve kaç tane takılacağını göstermek için koyuyorlar ben bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,602
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
A27E7552-B290-4E12-8DEE-0E9B9C4C28BC.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla 3 adet ön var 1 adet egzoz fan le gönderiyorlar kasaları eğer ayrı olarak veya hediye olarak verilmediyse göndermiyorlar.
Fotoğraf olarak nerelere ve kaç tane takılacağını göstermek için koyuyorlar ben bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum
Anladım tamamdır teşekkürler birde bende 2tb hdd var haricen onun için yer göremedim sığmaz galiba boşlukta dursa olur mu

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Top Bottom