Teşekkür ederim biraz ileriye dönük oldu daha iyi oldu gibi anakart ram falanBence güzel.
Çok teşekkür ederim saol bide bir şey daha sorucam ekran MSI 2712 monitörü aldım ips o nasıldır 4500Evet sistemin ilk halindeki anakart ilerisi için iyi değildi kasayı da vento yapman iyi olmuş güle güle kullanın.
Linkini atabilir misiniz?Çok teşekkür ederim saol bide bir şey daha sorucam ekran MSI 2712 monitörü aldım ips o nasıldır 4500
M2 yi neden 2x aldınız?Sistemi şu şekilde ozellestirip 19700 e aldım sizce guzelmi ilerde falan uzermu oyun konusundaAlıntıyı görüntüle
Direk 1tb daha pahalı oluyor ilerde yükseltmek istersem birini satar 1 TB alırım diye dusundumM2 yi neden 2x aldınız?
Linkini atabilir misiniz?
Gayet güzel hayirli olsun. Özellikle anakart seçiminizi tebrik etmek isterim çünkü insanlar genelde çok önem vermiyor anakarta.Sistemi şu şekilde ozellestirip 19700 e aldım sizce guzelmi ilerde falan uzermu oyun konusundaAlıntıyı görüntüle
Monitör de güzel iyi bir sistem almışsınız güle güle kullanın deneyimlerinizi de yazabilirsiniz tecrubelerinizden sonra.
tabii ki sizide bilgilendiririm saolunMonitör de güzel iyi bir sistem almışsınız güle güle kullanın deneyimlerinizi de yazabilirsiniz tecrubelerinizden sonra.
Sistemi şu şekilde ozellestirip 19700 e aldım sizce guzelmi ilerde falan uzermu oyun konusundaAlıntıyı görüntüle
Saolun uzun süredir araştırarak aldım paramı biriktirip içime sinmesini istedimGayet güzel hayirli olsun. Özellikle anakart seçiminizi tebrik etmek isterim çünkü insanlar genelde çok önem vermiyor anakarta.
Maddi olarak çok zorladım o şekilde tek 1 TB 21.5 kere çıkıyordu oyuzden bu şekilde yaptım ilerde yetmez ise 1.5 TB yeter diye dusundum2 adet 500 GB m2 yerine 1 TB yapsaydınız ilerde yetmediğinde 1 TB takiviye yapardınız hem daha iyisini daha hızlısını alırdınız eskisini 2. M2 ye takardınız