Neler Yeni

İtopya frekans A4 sistem

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Rick Baba
Saolun uzun süredir araştırarak aldım paramı biriktirip içime sinmesini istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maddi olarak çok zorladım o şekilde tek 1 TB 21.5 kere çıkıyordu oyuzden bu şekilde yaptım ilerde yetmez ise 1.5 TB yeter diye dusundum

Aynı sistemi MLD 1TB ile 19,733 TL yapıyor sizin sistemden 33TL fazla. Yinede hayırlı olsun güle güle kullanın

My10ess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ozan
Aynı sistemi MLD 1TB ile 19,733 TL yapıyor sizin sistemden 33TL fazla. Yinede hayırlı olsun güle güle kullanınb

Hem farkına varmamisim üzüldüm bu m2 iyi mi? iptal ediyimmi

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Rick Baba

Hem farkına varmamisim üzüldüm bu m2 iyi mi? iptal ediyimmi

Çok iyi diyemem ama biçok hazır sistemde kullanıldı. Eğer iptal-değişim şansınız var ise irtibata geçip +33 liraya MLD 1TB alın. Dediğim gibi sizi tatmin etmezse bile ilerde daha kalitelisini daha hızlısını daha iyisini alırsınız MLD'yi 2. Slota takar yeniyi 1. Slota takarsınız. Üstelik anakartınız Gen4 destekliyor yani 8Gbp hızlarına erişebilirsiniz :))

My10ess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ozan
Çok iyi diyemem ama biçok hazır sistemde kullanıldı. Eğer iptal-değişim şansınız var ise irtibata geçip +33 liraya MLD 1TB alın. Dediğim gibi sizi tatmin etmezse bile ilerde daha kalitelisini daha hızlısını daha iyisini alırsınız MLD'yi 2. Slota takar yeniyi 1. Slota takarsınız. Üstelik anakartınız Gen4 destekliyor yani 8Gbp hızlarına erişebilirsiniz :))
İptal etsem ücret çok sonra gelir gerçi kredi kartiyla aldım ama başka napabilirim

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Rick Baba
İptal etsem ücret çok sonra gelir gerçi kredi kartiyla aldım ama başka napabilirim

Arayıp bilgi alabilirsiniz. İncehesap bu konuda yardımcı oluyordu özelleştirilebilir sistemlerde. İtopya'yı bilmiyorum.

Musti Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa
İptal etmenize gerek yok eğer yetersiz gelirse dediğiniz gibi aldıklarınızdan birini satıp kendinizde yeni bı SSD takabilirsiniz.

My10ess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ozan
İptal etmenize gerek yok eğer yetersiz gelirse dediğiniz gibi aldıklarınızdan birini satıp kendinizde yeni bı SSD takabilirsiniz.
Hız olarak çok geri dusururmu üzüldüm ya

Arayıp bilgi alabilirsiniz. İncehesap bu konuda yardımcı oluyordu özelleştirilebilir sistemlerde. İtopya'yı bilmiyorum.
Anladım hız olarak çok geri dusururmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,652
Üyeler
167,692
Son üye
hattori hanzo
Top Bottom