kanka 5tl ye 3 ekmek al da gelBilgisayar almayı düşünüyorum ama site güvenilir mi değil mi bilemedim internetteki şikayetler korkuttu biraz beni
Site güvenilir.Bilgisayar almayı düşünüyorum ama site güvenilir mi değil mi bilemedim internetteki şikayetler korkuttu biraz beni
Bütçeyi öylesine yazdımkanka 5tl ye 3 ekmek al da gel
Güvenilirdir fakat kargolama süresinde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Geç gönderiyorlar.Bilgisayar almayı düşünüyorum ama site güvenilir mi değil mi bilemedim internetteki şikayetler korkuttu biraz beni
Güvenilir ama müşteri hizmetleri kötü ve yoğunluk olduğu için kargo geç gelebilir.
DA2 7-10 günde elimde olduGüvenilirdir fakat kargolama süresinde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Geç gönderiyorlar.
Alacağım bilgisayarı buldum ama önermek isterseniz 7500tl maksimum bütçe5 TL'ye bilgisayar varsa söyleyin bende alıcam. Site güvenilir sadece kargoyu geç getiriyolar ve müşteri hizmetleri ilgisiz bütçe belirtin uygun sistemler önerelim.
Siz ne zaman aldınız ki DA2yi?DA2 7-10 günde elimde oldu
Vallaha çıktıktan 4 gün sonra 5700e thermaltake v200 ile almıştımSiz ne zaman aldınız ki DA2yi?
Yaşadığınız yere ve aldığınız zamana göre değişir. Mesela şu dönemde ürün hazırlama kargolama işlemleri daha zor oluyor. Bu yüzden daha geç de gelebilir.DA2 7-10 günde elimde oldu