bayram sonu gelir.BOLT kargoydu en son.
vermezler büyük ihtimal bana net kargoyla gelmişti 2 haftada genelde geç getiriyolar diye biliyorumİtopya hangi kargoyla çalışıyor, bayramda ürünü kargoya verirler mi?
Hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz?İtopya hangi kargoyla çalışıyor, bayramda ürünü kargoya verirler mi?
Lanet ettiğim bir firma kendileri, 18 Mayıs oldu ürün ortada yok. Dahası durumu cozemedikleri yetmiyormus gibi üstüne müşteri temsilcileriyle karşılıklı hakaretlestim.Bildiginiz sıradan mahalle esnafı bir sitedir.Bir daha bulaşmam.İtopya hangi kargoyla çalışıyor, bayramda ürünü kargoya verirler mi?
ben pc hdd falan aldım baya hızlı gelmişti neden böyle oldu anlayamadım ?Lanet ettiğim bir firma kendileri, 18 Mayıs oldu ürün ortada yok. Dahası durumu cozemedikleri yetmiyormus gibi üstüne müşteri temsilcileriyle karşılıklı hakaretlestim.Bildiginiz sıradan mahalle esnafı bir sitedir.Bir daha bulaşmam.
Bir tane kargo böyle oldu diye böyle demek hoş değil bence. Geçen 5 Mayısta Razer Deathadder V2 aldım 5 gün sonra geldi sizin ki neden böyle oldu anlamadım.Lanet ettiğim bir firma kendileri, 18 Mayıs oldu ürün ortada yok. Dahası durumu cozemedikleri yetmiyormus gibi üstüne müşteri temsilcileriyle karşılıklı hakaretlestim.Bildiginiz sıradan mahalle esnafı bir sitedir.Bir daha bulaşmam.