Neler Yeni

İtopya Hazır Sistem Alanlar

Dostlar bazı arkadaşlar hazır sistem ile oyun kodu aldılar ben itopya king sistemi aldım fakat bana vermediler forumda birçok hazır sistem alıp oyun kodu alan var örnek vok sistem vs vs sizlerden ricam hazır sistem alıp oyun kodu alan varsa bana sipariş numarasını paylaşabilirmi rica etsem.... Bana itopya'daki çalışan kanıt göster diyorda + foruma garezi var sanırım ben diyorum bu forumda birçok oyun kodu alan var yalandir diyor temsilcinin ismi: Nebahat

Kampanya döneminde aldım konu açmıştım

Son düzenleme:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Dostlar bazı arkadaşlar hazır sistem ile oyun kodu aldılar ben itopya king sistemi aldım fakat bana vermediler forumda birçok hazır sistem alıp oyun kodu alan var örnek vok sistem vs vs sizlerden ricam hazır sistem alıp oyun kodu alan varsa bana sipariş numarasını paylaşabilirmi rica etsem.... Bana itopya'daki çalışan kanıt göster diyorda + foruma garezi var sanırım ben diyorum bu forumda birçok oyun kodu alan var yalandir diyor temsilcinin ismi: Nebahat
kanka birileri neden sana sipariş numarasını atsınki bu çok saçma kapmanya tarihleri arasında alırsan geçerli bunlar zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

sipariş numaran faturan la [email protected] a mail atıyorsun kodu diğer gönderiyolar kampanya tarihleri arasında aldıysan

• Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka birileri neden sana sipariş numarasını atsınki bu çok saçma kapmanya tarihleri arasında alırsan geçerli bunlar zaten
Zaten dediğiniz tarih'lerde aldım fakat vermediler+ zorla istemiyorum kimseden sadece kanıt istiyor temsilci kim aldıysa bana 1 adet örnek göster diyor buna istinaden istiyorum ayrıca sipariş numarası ile bir şey yapılamaz..

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Zaten dediğiniz tarih'lerde aldım fakat vermediler+ zorla istemiyorum kimseden sadece kanıt istiyor temsilci kim aldıysa bana 1 adet örnek göster diyor buna istinaden istiyorum ayrıca sipariş numarası ile bir şey yapılamaz..
eski kampanya isede geçersizleşir hocam benim bildiğim son 1 ay içerisinde falan king sistem yayınlanmadı siz kampanya dönemi dışında o oyuna başvurursanız eğer vermemeleri normal gidip faturanızı mail atın nebahat ilgilenmez başkası ilgilenir sorun çözülür muhtemelen

eski kampanya isede geçersizleşir hocam benim bildiğim son 1 ay içerisinde falan king sistem yayınlanmadı siz kampanya dönemi dışında o oyuna başvurursanız eğer vermemeleri normal gidip faturanızı mail atın nebahat ilgilenmez başkası ilgilenir sorun çözülür muhtemelen
Hocam kampanya döneminde aldım aldığım anakartta vardı COD zaten ilettim kendilerine bunu fakat yok herhangi bir kod vs vermediler bana

Birçok kez mail attım dönüş yok önceden dönüş yapıyorlardı şimdi yok

İ3 mü işlemci i5-i7-i9 olması lazım
Anakartti benimki kampanya olan 600 serisi

sipariş numaran faturan la [email protected] a mail atıyorsun kodu diğer gönderiyolar kampanya tarihleri arasında aldıysan

Konu bile açtım hatta bakabilirsin anakartta vardı benim üründe.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Anakartti benimki kampanya olan 600 serisi

Konu bile açtım hatta bakabilirsin anakartta vardı benim üründe.
işlemcin neydi hocam i3 se alamazsınız kod i5 ve h serisini birlikte alırsan oluyor i5 i7 ve i9 alırsan oluyor bu kampanya

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI

Kampanya döneminde aldım konu açmıştım

Oyun kodu alabilmek için faturanıza [email protected]'a yazmanız gerekiyor. Mail gönderirken fatura görseli paylaşmanız yeterli. Sizden niye kanıt istiyorlar anlamıyorum.

Kanıtı isteyen kişi mailinize cevap veren kişi mi ?
Yok müşteri hizmetleri+ hak sahibi değilsiniz diyor bende diyorum ki kime göre neye göre vok sistemi alıp oyun kodu alan nasıl alıyor beni ilgilendirmez diyor onlar neden ilgilendirmez diyorum cevap yok en son sipariş numarasını örnek gösterin dedi bende konu açtım foruma bu yüzden vurdum duymazlar ya uslub vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,750
Üyeler
168,682
Son üye
Murat yanık
Top Bottom