Neler Yeni

İtopya hazır sistem bi bakalım

Bizon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
alp alp
Sistem fena değil dostum tek bir siteden toplaman şartsa. Dedikleri gibi b450m-s2h ana kartı iyidir. SSD değişirsen güzel olur 2X8 ram güzel dolar zaten yüksek fena değil sistem alınır mı alınır bütçeni arttırırsan sağlam bir soğutucu da alırsın OC yapmaya eğilimli bir işlemci, OC yapmayı severim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anca bu şekilde alınır o sistem ki 700 TL fazla olur o zaman da.Alıntıyı görüntüle

Sistem fena değil dostum tek bir siteden toplaman şartsa. Dedikleri gibi b450m-s2h ana kartı iyidir. SSD değişirsen güzel olur 2X8 ram güzel dolar zaten yüksek fena değil sistem alınır mı alınır bütçeni arttırırsan sağlam bir soğutucu da alırsın OC yapmaya eğilimli bir işlemci, OC yapmayı severim.

Anca bu şekilde alınır o sistem ki 700 TL fazla olur o zaman da.Alıntıyı görüntüle
Ben oc işini felan çok bilmiyorum o yüzden soğtucu yeter sanırım ?

Ekler

• toplama.JPG
    toplama.JPG
    56.7 KB · Hit: 39

Bizon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
alp alp
SU 630 kadar kötü değil en azından :)

Daha uyguna geldiği için Zotac seçtim ben fakat para veririm ve görüntü güzel olsun diyorsan MSI
Hocam böyle nasıl olmuş daha aşamam bu bütçeyi msı ekran kartını seçtim ssd yi kingstone seçtim fiyat bu oldu

Hocam böyle nasıl olmuş daha aşamam bu bütçeyi msı ekran kartını seçtim ssd yi kingstone seçtim fiyat bu oldu

La SSD’yi ben mi göremiyorum? Yok ki orada depolama. Ha gördüm aynen sorun yaşanma sayısı yüksek bir SSD.
Hocam birde işlemcide tray yazıyor bu ne demek sorun olmaz değilmi ?

Ekler

• toplama.JPG
    toplama.JPG
    56.7 KB · Hit: 45
Son düzenleme:

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24

Hocam birde işlemcide tray yazıyor bu ne demek sorun olmaz değilmi ?
Kutusuz yani sıkıntısı yok tabii ki daha ucuza mal etmek için yapıyorlar aynı şey.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar bütçe 5 -6 k arası bu sistemi tavsiye edermisiniz hazır sistem almayı istiyorum montaj ile pek uğraşamam yada sizin önerdiğiniz daha iyi bir sistem varmıdır amd olarak intel olmasın mümkünse monitör olmayacak birde gerçekten aldığım yada sizin önerdiğiniz bilgisayarda tüm oyunları oynayabilirmiyim son çıkan oyunları özellikle hem online hem single oyunları. Bilgisayar alınca sanırım ben artık 7-8 seneye yakın bilgisayar alamam ona göre bir sistem olursa epey götürsün beni. Birde bu konuları açınca gerçekten bilen yazsın alıp pişman olmak istemiyorum o parayı kazanmak benim için çok zor çünkü yani 3 kişi öneride bulunur anlarım ama 10 kişi farklı farklı öneride bulunursa hangisini alacağız diye kafa karışıyor 3 kişi öneride bulunmuş ise diğier arkdaşlar o 3 kişi içinden bu daha iyi ve daha uygundur diye düşüncesini belli ederse çok teşekkürler.

- AMD RYZEN 3 3100 MPK 3.6GHz 18MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
- MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
- 2 Adet x GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
- MSI GeForce GTX 1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
- CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 550W 80+ USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa
- ADATA 240GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)
Toplam fiyat 5210 TL
SSD sorunlu ve fiyatı pahalı.

Ekran kartını msi yımı seçeyim zotac olanını aynı performansmı yoksa msı dahamı iyi ?
MSIn soğutması o modelde çok daha iyi çünkü o model GeYMiNG iKS ıŞıQLı MıŞıQLı
Şaka bi yana cidden Gaming X MSIn en tepe serisi Zotac uygun fiyatlı olduğu iiçin tercih edilebilir ama bütçeniz varsa Gaming X çok daha iyi olur.

Bizon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
alp alp

Ssd hangisini seçmem lazım o hazır sistemde Geıl imi ?

Bizon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
alp alp

Şaka bi yana cidden Gaming X MSIn en tepe serisi Zotac uygun fiyatlı olduğu iiçin tercih edilebilir ama bütçeniz varsa Gaming X çok daha iyi olur.
Ekran kartını Msi seçtim hocam zaten burda ama ssd sorunlu diyor

ViperStrike_1907 Arkdaşımız ssd seçiminide yaparsanız alacağım bugün​

Ekler

• toplama.JPG
    toplama.JPG
    56.7 KB · Hit: 39

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
ssd sakın alma kronik sorunlu. adata su 630 ve su 650 modelleri kronik sorunlu

Bizon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
alp alp
Dostum o fiyata pek iyi bir hazır sistem bulamadım belki şuna bakabilirsin ama anakartı MUTLAKA S2H yap.

Hocam sizin önerdiğinizdeki işlemci 3100 den dahamı iyi ? ve ekran kartı yada sistem diyelim toptan aşağıdakinden dahamı iyi ? Çok anlamıyorum ben

Ekler

• toplama.JPG
    toplama.JPG
    56.7 KB · Hit: 42
Top Bottom