hocam aşırı derece sistem satıyorlar öyle kampanyalarda 1 haftayı buluyor hazırlanması bu şekilde 5 tane pc aldım bir tanesi 2 haftaya hazırlandı anca kargolandıİtopyadan 26.03.2023 00.41 de hazır sistem aldım ancak hala ödeme onaylandı diyor müşteri hizmetlerine yazıyoruz hep aynı cevap ne zaman verilir doğum günü kampanyasında alan arkadaşlar kaç günde geldi?
Bende düşündüm ama indirimliMalesef aşırı yoğunluk var şu sıra. Piyasa fiyatına aldıysanız iptal edip başka yerden alın derim ama indirimli aldıysanız biraz beklemek zorundasınız malesef o kadar sistemin yetiştirilmesi gerçekten çok vakit alır
Pckolikten hazır sistem almıştım tam 10 günü buldu gelmesi. Aşırı bir talep olduğu için gecikmesi doğal. Geç olsun güç olmasın. Hayırlı olsun sisteminİtopyadan 26.03.2023 00.41 de hazır sistem aldım ancak hala ödeme onaylandı diyor müşteri hizmetlerine yazıyoruz hep aynı cevap ne zaman verilir doğum günü kampanyasında alan arkadaşlar kaç günde geldi?
Benimki 10 günde geldi, endişenlemeye gerek yok gelir.İtopyadan 26.03.2023 00.41 de hazır sistem aldım ancak hala ödeme onaylandı diyor müşteri hizmetlerine yazıyoruz hep aynı cevap ne zaman verilir doğum günü kampanyasında alan arkadaşlar kaç günde geldi?