Neler Yeni

İtopya Hazır Sistem Yanlış Model Ram Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Taksim Delisi Cenk
Farklı bir temsilci ile görüşme sağladım,mail üzerinden fotograf link vs yolladım.kayıt oluşturdu.ilgili birimden dönüş yapıldığında telefonla veya mail yoluyla olumlu veya olumsuz dönüş yapılacak dedildi.
umarım çözülür.çözülmezse dünyanın sonu değil ama para ve zaman kaybı sonuçta.THH vs ile uğraşmak istemiyorum.
Gelirşmeleri yazacağım.
Herkese iyi forumlar.

WecitWCT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Mecit Çelik
Merhabalar,geçtiğimiz günlerde modartpc nin itopya üzerinden çıkardığı 7500F hazır sistemi aldım.Sistem teslim edildi.Buraya kadar her şey normal.
Özelleştirme yaptım ve remleri +600 TL gibi bir farkla fotoğrafını eklediğim RGB yazan remlerle değiştirdim.Kampanyalı fiyattaki remler düz ışıksız modeldi.
Alıntıyı görüntüle
Ve sisteme bakarken remlerin MHZ ve CL değerleri doğru olduğu halde,RGB siz olduğunu farkettim.Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim.Geri gönderin inceleyelim oldu.

Daha sonra tekrar arayıp durumu daha detaylı farklı bir temsilciye anlattım.Temsilci Ürünlerde RGB olmadığını belirtti.Bende Ürün başlığı RGB olduğunu görmüyor musunuz diyince,sizi farklı bir birime yönlendiriyorum dedi ve sonrasında yaklaşık 1 dk sonra telefondan otomatik olarak kapandı.

Siparişlerimden ram linkine tıkladığımda Başlıkta hala RGB ibaresi mevcut.İşin tuhaf tarafı ramin aynı mhz ve cl değerinde ve hatta aynı fiyatta RGB li modelide mevcut.
Remleri kargo vs ile zaman kaybetmeden şimdilik kullanmaya karar verdim.
Bunu başka birinin başına gelmesin diye paylaşıyorum.Ya bir ihmal var ya da işin içinde bi kolpa var.Yorum sizin...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Madem ürünü geri gönderdin peki onlar sana geri yolladı mı?

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Taksim Delisi Cenk
Madem ürünü geri gönderdin peki onlar sana geri yolladı mı?
Daha geri göndermedim.Her aradığım temsilci farklı şeyler söyledi. En son görüştüğüm haber bekleyin dedi.pazartesi salı belli olur
En kötü acıbadem mağaza yakın sayılır.Direkt mağazaya gidicem.Gerci orasida diyecek ki internet mağazası bizden ayrı

WecitWCT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Mecit Çelik
Daha geri göndermedim.Her aradığım temsilci farklı şeyler söyledi. En son görüştüğüm haber bekleyin dedi.pazartesi salı belli olur
En kötü acıbadem mağaza yakın sayılır.Direkt mağazaya gidicem.Gerci orasida diyecek ki internet mağazası bizden ayrı
Bu olay yeni mi yoksa 1-2 ay felan önce mi

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Taksim Delisi Cenk

WecitWCT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Mecit Çelik
Valla knk ne diyeceğimi bilemedim açıkçası geçmiş olsun
Eğer dava gibi açmak istiyorsan kaymakamlığı gidip tüketici hakları şikayet etmen gerekiyor işte o da 1 ay içerisinde haber veriyorlar

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Taksim Delisi Cenk
Valla knk ne diyeceğimi bilemedim açıkçası geçmiş olsun
Eğer dava gibi açmak istiyorsan kaymakamlığı gidip tüketici hakları şikayet etmen gerekiyor işte o da 1 ay içerisinde haber veriyorlar
Sağol dostum,yani farklı marka RGB rem alırım.Bunu kullanmadan bekletirim.Sonrasi Allah kerim bakarız duruma 🙂

WecitWCT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Mecit Çelik
Sağol dostum,yani farklı marka RGB rem alırım.Bunu kullanmadan bekletirim.Sonrasi Allah kerim bakarız duruma 🙂
Knk ni dene kaymakamlığı git tüketici hakları şikayet bildir 1 ay sonra belli olur. Çok da büyük bir şey yapmıyorsun yanında israliye olacak başka bir şey gerek yok

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Taksim Delisi Cenk
Knk ni dene kaymakamlığı git tüketici hakları şikayet bildir 1 ay sonra belli olur. Çok da büyük bir şey yapmıyorsun yanında israliye olacak başka bir şey gerek yok
Degistirilmezse öyle bir niyetim var.o ara RGB rem alırım zaten kullanmam elindekini bekletirim.sagolasin

akrn53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali kıran
Bende bu sistemden aldım Rgm modelini aldım. Şuan kargo şubede pazartesi teslim alacağım. Uğrarım böyle bir sorunla karşılaşmam. Rize’den gönder git gel bu süreç zaten 1-2 hafta sürer.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Taksim Delisi Cenk
Bende bu sistemden aldım Rgm modelini aldım. Şuan kargo şubede pazartesi teslim alacağım. Uğrarım böyle bir sorunla karşılaşmam. Rize’den gönder git gel bu süreç zaten 1-2 hafta sürer.
siparişlerimden reme tıklayıp hangi model cıkacak bence bir bak

Top Bottom