İtopya Hazır Sistem Yanlış Model Ram Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

Gerek itopyadan gerekse itopyanın reklamını yapan youtuber vb kim varsa uzak dururum. Beylikdüzü şubesinün orada yanyola bile girmem anayoldan giderim o derece.

Kendi girdi hatalarından dolayı oluşan bu sorunda bile bir çözüm oluşturmuyorlar. Anında tamam gönderin geldiği gibi size yeni ramleri gönderelim demek varken. Yok inceleyelim yok bilmem ne.

RGB olan var listemde umarım videolarındaki gibi tek tek ürünleri çek ederken rgbsiz modeli alıp takmaz

RGB olan var listemde umarım videolarındaki gibi tek tek ürünleri çek ederken rgbsiz modeli alıp takmaz
İnşallah çünkü artık dua faktörünü de düşünmemiz gerekiyor gibi😀
Ya degismezlerse ,farklı bir RGB rem alicam.

Son düzenleme:
bu kadar olayı büyütmeye gerek yok ürün stok kodları uyuştuğundan thh bir şey yapmaz rgb takısı da yanlış yazılmış der geçerler sen sakin bir şekilde değişim için çabala olmadı ürünleri garantiye gönder faturanda ki rgb takısını göster sana rgb modelini gönderebilirler

bu kadar olayı büyütmeye gerek yok ürün stok kodları uyuştuğundan thh bir şey yapmaz rgb takısı da yanlış yazılmış der geçerler sen sakin bir şekilde değişim için çabala olmadı ürünleri garantiye gönder faturanda ki rgb takısını göster sana rgb modelini gönderebilirler
Garantiden bir şey çıkmaz ama senin dediğin gibi olacak bence de.

Son düzenleme:
Tüketici Hakem Heyetine başvur alırsın. Benzer bir durumu ben de yaşamıştım

2023 yazında İtopya airport mağazasından bitfenix gold PSU (2800-taksitle 3000) almıştım. Aldıktan (sanırım 40 gün sonra gibi) sonra fiyatı 2400 gibi bir şeye düştü. Aradım ve fiyat farkını talep ettim: benimle konuşan kardeşimiz son derece samimi bir şekilde, sen bir bardak soğuk su iç demeye getirdi. Ben bir daha alışveriş yapmam. Kimseye de önermem.

258DFE15-1DF9-4421-883D-18FBF2A861AA.jpeg
istediğim ürün gelmiş. İş yerindeyim sistemi açamadım ama şuan mutluluk

Eveeet güncelleme zamanı 🙂
İtopyadan arandım ve remleri RGB olan ile değiştiler.
İlk kez sorun yaşayıpta çözülmesi gerçekten beni sevindirdi.
Fikir veren tüm arkadaslara teşekkürler.
Teşekkürler @itopya.com
Mod arkadaş konu çözümlendi 👍👍
IMG_20240111_120600.jpg

2023 yazında İtopya airport mağazasından bitfenix gold PSU (2800-taksitle 3000) almıştım. Aldıktan (sanırım 40 gün sonra gibi) sonra fiyatı 2400 gibi bir şeye düştü. Aradım ve fiyat farkını talep ettim: benimle konuşan kardeşimiz son derece samimi bir şekilde, sen bir bardak soğuk su iç demeye getirdi. Ben bir daha alışveriş yapmam. Kimseye de önermem.
allah akıl fikir versin size.

Normal olanı yapmış. Ürün satıldıktan sonra herkes bu şekilde para alırsa indirimin ne anlamı olur?

Hem zaten 40 gün geçmiş fark da 400tl. Müşteri hizmetlerini sırasını bile beklemeye değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,718
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri