Neler Yeni

İtopya iade alır mı ?

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
efe can
Arkadaşlar mousem 2. Kez bozuldu diye itopyaya gönderdim. ilk bozulduğu zaman yenisini gönderdiler. Şuan yinemi yenisini gönderirler yoksa iade alabilirmiyim?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar mousem 2. Kez bozuldu diye itopyaya gönderdim. ilk bozulduğu zaman yenisini gönderdiler. Şuan yinemi yenisini gönderirler yoksa iade alabilirmiyim?
İade yaparlarsa güncel fiyattan iade yapmazlar. Fatura tutarı üzerinden iade yaparlar. İsterseniz iade alabilirsiniz.

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
efe can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
efe can
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip durumu anlatın. İade talep edin. Mağdur etmemeleri gerekir.
Hocam dün konuştum mail attılar o mailden kargoya verdim. Ablaya dedim iade alabilir miyim diye bana biseyler dedi ama anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip durumu anlatın. İade talep edin. Mağdur etmemeleri gerekir.
Bide nasıl iletişime geçicem ? Hangi tuşa basmam lazım ?

Hocam dün konuştum mail attılar o mailden kargoya verdim. Ablaya dedim iade alabilir miyim diye bana biseyler dedi ama anlamadım

Mesela 1 muhasebe 2 ürün hakkında bilgi alma. Ben hangisine basicam

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Mesela 1 muhasebe 2 ürün hakkında bilgi alma. Ben hangisine basicam
Telefondan yönlendirmeye göre basın. Yanlış bassanız da onlar gerekli yere yönlendirme yapar.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,158
İsim
Emir
Olsun hocam yeterli iade alsınlar

Hocam ürün kusurlu çıksa almazlarmı?
İade kısımda faturadan değil güncel kura göre isteyın.Olmaz derlerse thhye verin seve seve güncel kurdan vermek zorundalar.Faturadan falan değil.

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
efe can
İade kısımda faturadan değil güncel kura göre isteyın.Olmaz derlerse thhye verin seve seve güncel kurdan vermek zorundalar.Faturadan falan değil.
Hocam ürünü alalı 14 günü geçti sorun olurmu ?

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
İade yaparlarsa güncel fiyattan iade yapmazlar. Fatura tutarı üzerinden iade yaparlar. İsterseniz iade alabilirsiniz.
Evet bunu teklif ediyorlar. Allah ellerine düşürmesin çok berbat ve zaman alan bir süreç İtopya'da garanti ve iade konuları.

Top Bottom