Çözüldü✓ ITOPYA İade Problemi

hocam valla ben eskiden herşeyimi itopyadan alıyodum ve hiçbir sorun yaşamadım zamanında razer blackshark v2x kulaklık almıstım mikrofonu bozuldu birsürü çizik vb. vardı yani yaklaşık 1.5 sene kullandım bende. İtopyaya götürdük hatta ben kulaklığın mikrofonunun puffunu ve ekstra verdikleri kasanın arkasına takılan iki uçlu kabloyuda kutusuna koymamıştım hala bendeydi, yaklaşık incelemeleri 2 gün sürdü ve 2 gün sonra yeni kapalı kutuyla değişim yaptılar. sizin başınıza gelen olay baya talihsizmiş geçmiş olsun

Güncelleme

Şikayetvar'a şikayet açtım, bakabilir ve destekleyebilirsiniz isterseniz: https://www.sikayetvar.com/itopya-b...ilgisizlik-ve-zorunlu-iade-sureci-magduriyeti

Dün şikayetim markaya ulaşmış, klasik bir oto cevap. Size ulaşacağız falan, şimdilik daha ulaşan olmadı. 14 iş günü geçti, bekliyoruz bakalım. İşin kötü yanı iyzico kampanyalarından faydalanarak yeni bir mouse alacaktım. Kampanya ayın 31'inde bitiyor, yetişmeyecek gibi böyle giderse.

Güncelleme

Şikayetvar'a şikayet açtım, bakabilir ve destekleyebilirsiniz isterseniz: https://www.sikayetvar.com/itopya-b...ilgisizlik-ve-zorunlu-iade-sureci-magduriyeti

Dün şikayetim markaya ulaşmış, klasik bir oto cevap. Size ulaşacağız falan, şimdilik daha ulaşan olmadı. 14 iş günü geçti, bekliyoruz bakalım. İşin kötü yanı iyzico kampanyalarından faydalanarak yeni bir mouse alacaktım. Kampanya ayın 31'inde bitiyor, yetişmeyecek gibi böyle giderse.
Bendede aynı 12 gün oldu monitörü iade etmiştim para gelmedi ve müşteri hizmetlerine mail attığımda birbirlerine yönlendiriyorlar.

Bendede aynı 12 gün oldu monitörü iade etmiştim para gelmedi ve müşteri hizmetlerine mail attığımda birbirlerine yönlendiriyorlar.
Evet evet, ben de iade gelmedi dedim. Galiba ödeme yöntemi olarak iyzico kullandıkları için iyzico_support'tan birini eklediler maile, o da işte 14 iş günü bekleyin gelmezse söyleyin gibisinden yazdı geçti. Şimdi aynı maile yanıt attım gelmedi iade diye. Bakalım bekliyoruz...

Aslında yanlış yapmışsın aynısından yoksa muadil ürün isteseydin keşke, iade konusunda da bu işleme ait iade bildirimin bir referans numarası olur amazon gibi büyük firmalar iade yapıldığı zaman bu provizyon numarasını maile yazar ki banka tarafında süreç beklerse bu provizyon numarasından müşteri rahatlıkla sorgulayabilsin diye, her zaman dediğim gibi itopya klasik şaşırtmıyor onlar sosyal medyacıları fonlasın

IMG_3574.webp

Aslında yanlış yapmışsın aynısından yoksa muadil ürün isteseydin keşke, iade konusunda da bu işleme ait iade bildirimin bir referans numarası olur amazon gibi büyük firmalar iade yapıldığı zaman bu provizyon numarasını maile yazar ki banka tarafında süreç beklerse bu provizyon numarasından müşteri rahatlıkla sorgulayabilsin diye, her zaman dediğim gibi itopya klasik şaşırtmıyor onlar sosyal medyacıları fonlasın

Alıntıyı görüntüle
Hocam kendilerinden muadil ürün de istedim. Yine yok dediler. Referans numarasını muhasebeye mail atarak kendim aldım. Sonuç bu:
1748343619293.webp

GÜNCELLEME
Arkadaşlar bugün ITOPYA tarafından arandım. Umut Bey bana ulaştı, iade işlemlerinin kendileri tarafından tamamlandığını. Anladığım kadarıyla iyzico sistemi ile çalıştıkları için paranın banka hesabına aktarılma kısmının iyzico tarafında gerçekleştiğini söyledi. Ayrıca iadenin neden hala hesaba yatmamış olabileceği konusunda iyzico adına birkaç tahminde bulunup iyzico ile iletişime geçmem için bilgiler verdi ve bana yardımcı oldu. Şimdi ise iyzico ile iletişime geçeceğim. Kendi aramızda birkaç yanlış anlaşılma ve iletişimsizlik olduğu kanaatine vardım. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Forumda sorun yaşayan arkadaşların da en kısa sürede memnun kalmaları dileğiyle

şunu yurt dışında yap o firmanın bir bölgesinden kan alırlar da söylemiyim şimdi. Öyle çalışan adamı çalıştırmazlar, tutunamaz piyasaya. Hizmette sınır tanımıyorlar maşallah bir 600 lirayı oradan oraya, oradan oraya çeviriyorlar. Sevkiyat gelse tekte milyon geçiriyorlar hesaptan hesaba. Mesele müşteri olunca adamın 500-600 lirasını bile iade etmekte zorlanıyorlar. Ağzımı açtıracaklar şimdi.(iyzico)

THHye vereceksin bunları nasıl veriyolar ürünü görürsün, yaptıkları terbiyesizlik

şunu yurt dışında yap o firmanın bir bölgesinden kan alırlar da söylemiyim şimdi. Öyle çalışan adamı çalıştırmazlar, tutunamaz piyasaya. Hizmette sınır tanımıyorlar maşallah bir 600 lirayı oradan oraya, oradan oraya çeviriyorlar. Sevkiyat gelse tekte milyon geçiriyorlar hesaptan hesaba. Mesele müşteri olunca adamın 500-600 lirasını bile iade etmekte zorlanıyorlar. Ağzımı açtıracaklar şimdi.(iyzico)
THHye vereceksin bunları nasıl veriyolar ürünü görürsün, yaptıkları terbiyesizlik
Başta gerek şikayetvar gerek de forumda biraz sert çıkışmıştım, gerekli bilgileri ve sürecin nasıl işlediğini söylediklerinden sonra fark ettim bunu. Şimdilik bir şey diyemeyeceğim. ITOPYA hakkında sorunum çözüldü gibi duruyor, bakalım iyzico ile görüşme yaptıktan sonra 1-2 gün içerisinde ne yapacaklar şu an onu bekliyorum.

İade ile çözmüşler, sözde. Aslında muadil ürün vermeleri gerekmektedir.
Evet muadil/eşdeğer ürün değişimi için bir şey diyemeyeceğim. Şaibeli bir durum oldu açıkçası. Stoklardan ve değişim sürecinden kim sorumlu Arena Teknik Servis mi, ITOPYA mı bilmiyorum ama o tarafta da bir iletişimsizlik yaşandığı gerçek. Bilgilendirme amaçlı şöyle konuşmaları içeren küçük bir resim atayım, mesaj yazdığım ve geri dönüş aldığım/alamadığım tarihleri inceleyebilirsiniz.
1748351626609.webp

Evet muadil/eşdeğer ürün değişimi için bir şey diyemeyeceğim. Şaibeli bir durum oldu açıkçası. Stoklardan ve değişim sürecinden kim sorumlu Arena Teknik Servis mi, ITOPYA mı bilmiyorum ama o tarafta da bir iletişimsizlik yaşandığı gerçek. Bilgilendirme amaçlı şöyle konuşmaları içeren küçük bir resim atayım, mesaj yazdığım ve geri dönüş aldığım/alamadığım tarihleri inceleyebilirsiniz. Alıntıyı görüntüle
İtopya kendisi değiştirmek zorunda aslında. Elinizde kağıt da var thhye verseniz 6-7 ay sonra alırdınız ürünü de kim uğrsacak onla :D bunlar da onu bildiği için böyle davranıyolar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,854
Üyeler
183,346
Son üye
KavunluFusetea
Geri