Her türlü eder ama uğraşmamak istiyorsan kargoya çıkmamış olması lazım.
eğer kargoya çıktıktan sonra geri almazlar çıkmadıysa alırlar
siparişiniz kargoya verildi diyor ama daha hiç bir yere çıkmamışKargoya verilmediyse kabul edilebilir
Kargoya çıktıysa da geldiğinde ürünü kutusundan hiç çıkarmadan, açmadan, İtopya'yı arayıp iade için kargo numarası isteyin ve geri gönderin.siparişiniz kargoya verildi diyor ama daha hiç bir yere çıkmamış
o zaman iade edemzsin artık kargoya verilmiş 2 güne gilir evinesiparişiniz kargoya verildi diyor ama daha hiç bir yere çıkmamış
geri itopyayı araman gereko zaman iade edemzsin artık kargoya verilmiş 2 güne gilir evine
kargoya verilmesi aşırı uzun sürdüğü için sipariş iptal edilir merak etme...itopyadan dün bir kulaklık siparişi verdim ama kulaklığın kafa mı rahatsız edebilir diye daha gelmeden iade etmeye bastım iademi kabul etmesi gerekir dimi?
itopya forum üzerinden bana ulaştı Ürün size ulaştığında ürün teslimini, ürünü iade edeceğiniz gerekçesiyle ret edebilirsinizgeri itopyayı araman gerek
Kutusunu açmazsan sorun olmaz.
kargoya verilmesi aşırı uzun sürdüğü için sipariş iptal edilir merak etme...
O da var. Ben kargoyu almadım diye iade olmuştu.itopya forum üzerinden bana ulaştı Ürün size ulaştığında ürün teslimini, ürünü iade edeceğiniz gerekçesiyle ret edebilirsiniz
yani kargo geldiğinde kabul etmeyip geri gönderiyorum