Neler Yeni

İNCE HESAP İADE KABUL ETMİYOR

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Ahmet Hakan
En temizi tüketici hakem heyetine başvurmak onların başı ağrısın.
Hiç bir sonuç çıkmaz. Adamların umrunda bile olmaz. Hijyen ürünleri cayma hakkı sınıfının dışında. Üründe bir arıza yoksa istisnai ürünü keyfi ya da beğenmedim gibi bir gerekçe ile iade edemezsiniz.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Dene şansını. Kaybetme şansın da var kesin olmamakla beraber. THHnin görüşüne kalmış.
Ya arkadaşım, biraz empati yapın adamlar alıyor kutuyu açıyor kullanıyor sonra vay efendim denedim. Git teknosada vatanda yada en kötü birçok internet kafede benzer ürünler var. Deneyin oralarda.
Ben şahsen bana kutusu açık kullanılmış ürün gelmesini istemem. Adamlarda 500-600 lirayı çöpe mi atsın deneyeceksiniz diye

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya arkadaşım, biraz empati yapın adamlar alıyor kutuyu açıyor kullanıyor sonra vay efendim denedim. Git teknosada vatanda yada en kötü birçok internet kafede benzer ürünler var. Deneyin oralarda.
Ben şahsen bana kutusu açık kullanılmış ürün gelmesini istemem. Adamlarda 500-600 lirayı çöpe mi atsın deneyeceksiniz diye
İlk mesajda fikrimi belirttim zaten aksi bir şey söylemedim. Arkadaş belli ki THHye gidecek ne diyeyim gitme mi diyeyim? Uğraşan ben değilim gitsin muhtemelen olumsuz çıkar. Çıkmama ihtimali de var küçük de olsa. Empatiye ihtiyacım yok zaten mevzuatı biliyorum. Sen yanlış anlayıp biraz agresif çıkmışsın sadece. Sakinleş biraz.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Merhaba 7 Temmuz cuma gecesi İnce Hesap'ın yapmış olduğu "Gaming Gecesi" Kampanyasından 600 Liraya Bloody G570 marka ve modelli kulaklığı satın almıştım. Kulaklık 11 Temmuz salı günü saat 18.00 civarlarında elime ulaştı. Tabii bende kulaklığı denemek için kutusunu açtım ve bilgisayarıma taktım fakat ne yazık ki kulaklık performansından memnun kalmadım ve kulaklığı geri kutuladım. Ertesi gün yani 12 Temmuz çarşamba günü saat 16.45 civarlarında iademi teslim ettim. Ve bugün saat 13.51 de iademi reddedildiğini ve sebebinin de kutunun açılmış olması olarak belirtildi ve bana geri kargolandı. Şimdi asıl sorum, bu kulaklığı nasıl iade edeceğim, iademi kabul etmeme hakları var mı? Varsa neden? Ve tam olarak ne yapmalıyım? Daha önce hiç kimsenin başına geldi mi geldiyse nasıl çözüm buldu? :)
hijyen kanunları gereği kulakllarda beğenmedim sesi azmış kısıkmış gibi durumlarda iade edilemiyor. sadece arıza veya fabrikasyon deformasyondan arızadan dolayı iade edebiliyorsun. bu yüzden kulaklık alırken mutlaka db değerleri ses kalitesi padler vs 3.5mm jaklı jaklıysa benim anakartım bunun sesini beslermi yoksa usb ses kartı mı almam lazım gibi detaylı inceleyin aratın yorum okuyun vsvs çünkü diğer ürünler gibi değil malesef hijyen durumunda iade kabul edilmeme sınıfına giriyor.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
İlk mesajda fikrimi belirttim zaten aksi bir şey söylemedim. Arkadaş belli ki THHye gidecek ne diyeyim gitme mi diyeyim? Uğraşan ben değilim gitsin muhtemelen olumsuz çıkar. Çıkmama ihtimali de var küçük de olsa. Empatiye ihtiyacım yok zaten mevzuatı biliyorum. Sen yanlış anlayıp biraz agresif çıkmışsın sadece. Sakinleş biraz.
Papatya çayı içtim geldim :D haklısın az sert çıktımda sinirlendiriyor böyle insanlar. Amazon bile bunlar gibiler yüzünden katılaştı

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Merhaba 7 Temmuz cuma gecesi İnce Hesap'ın yapmış olduğu "Gaming Gecesi" Kampanyasından 600 Liraya Bloody G570 marka ve modelli kulaklığı satın almıştım. Kulaklık 11 Temmuz salı günü saat 18.00 civarlarında elime ulaştı. Tabii bende kulaklığı denemek için kutusunu açtım ve bilgisayarıma taktım fakat ne yazık ki kulaklık performansından memnun kalmadım ve kulaklığı geri kutuladım. Ertesi gün yani 12 Temmuz çarşamba günü saat 16.45 civarlarında iademi teslim ettim. Ve bugün saat 13.51 de iademi reddedildiğini ve sebebinin de kutunun açılmış olması olarak belirtildi ve bana geri kargolandı. Şimdi asıl sorum, bu kulaklığı nasıl iade edeceğim, iademi kabul etmeme hakları var mı? Varsa neden? Ve tam olarak ne yapmalıyım? Daha önce hiç kimsenin başına geldi mi geldiyse nasıl çözüm buldu? :)
Sana sıfır aldığın bir ürünü hele ki kulaklığı kutusu açılmış kullanılmış şekilde gönderseler hoşuna gider mi? Ürünün bir arızası olmadığı sürece iade almazlar. Haklılar da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom