Satıcı iade kabul etmiyor

Gordiac

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
885
Merhaba arkadaşlar bir kulaklık aldım hepsi burada üzerinden denedim ve telefona uymadı iade etmek istedim fakat hijyen bahanesini öne sürerek iadeyi kabul etmediler site üzerinden aldığım ürünü tüketici haklarına nasıl şikayet edebilirim ?

Bilgi : Ürün gerçekten de hiç bir şekilde kutu ve hijyen olarak bir sıkıntısı yok ama ona rağmen hijyenik olmadığı için geri gönderdiler sorduğum zaman ise ambalajı açık olduğunu belirttiler ürünü açmadan sağlam olduğunu nasıl anlayabilirim ki saçmalığa bak

Ama ürün sorunsuz değil mi? Telefonuna uyup uymayacağını satın almadan önce araştırman gerekiyordu.
Sen ister misin başkasının paketinden çıkarttığı ve belki kendi kulağına soktuğu kulaklığı sana satmalarını?

Ama ürün sorunsuz değil mi? Telefonuna uyup uymayacağını satın almadan önce araştırman gerekiyordu.
Sen ister misin başkasının paketinden çıkarttığı ve belki kendi kulağına soktuğu kulaklığı sana satmalarını?

ürün de hiç bir sıkıntı yok başka cihazlarda ikisi birden çalışırken benim cihazda biri çalışıyor ve araştırmalarda ürünün uyduğu görülüyordu araştırarak aldım zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sözleşmeyi okuman gerekirdi :/ maalesef yapacak bir şey yok en iyi ona uyacak PC alabilirsin

.

Geri