Neler Yeni

Vizyon Bilgisayar İade Kabul Etmiyor

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Öyle bir dünya yok istanbuldaysanız direk mağazalarına gidiceksiniz gerekirse mağaza müdürünü çağırttırscaksınız odamı olmadı bu rezilliklerini sesli yüksek şekilde herkesin içinde söyleyin bakın bakalım tamamdır hemen çağırıyoruz sakin olun nasıl diyorlar kasa hava akışı konusuna bir yorum yapamam ama güç kaynağındaki durum için değişim talep edebilirsin.
Ben öyle şeyleri hiç yapamam ya. Mağazadan koluma korumalar girip dışarı çıkartırlar

Livaković

80+ Silver
Ben öyle şeyleri hiç yapamam ya. Mağazadan koluma korumalar girip dışarı çıkartırlar
Hocam tek giderseniz tabii ki öyle yaparlar hiçmi arkadaşınıs yok gidin olay çıkarın ama bana kalırsa direkt ürünü siz servise gönderin

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Hocam tek giderseniz tabii ki öyle yaparlar hiçmi arkadaşınıs yok gidin olay çıkarın ama bana kalırsa direkt ürünü siz servise gönderin
Servise göndersem minimum 20 gün beklemem gerekecek.

Umit22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit YILDIRIM
Kargo ile iade yolladım bakalım kabul edecekler mi yoksa geri mi yollayacaklar. Yollamadan önce kargo şubesinde videosunu çektim ürünün.

Umit22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit YILDIRIM
İade kabul etmeyeceklerini söylemelerine rağmen kargoyla geri yollamıştım ürünü bugün aradılar . Monitör gelmiş sizden sorunu neydi gibisinden (ek olarak notla Cayma hakkımı kullanarak iade etmek istediğimi vs belirtmiştim) , dedim bir sorunu olup olmadığını bilmiyorum ürün açılmadığı için cayma hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum. Sonra biraz duraksadı telefonda tam net anlaşılmayacak bir ses tonuyla şöyle olduğunu biliyorsunuz gibisinden bir şey dedi (tahminimce outlet ürünlerde iade kabul görmüyor muhabbetine getirecekti) daha ben cevap veremeden tamam tamam kolay gelsin dedikten sonra telefonu kapattı. Bakalım iade edecekler mi bilgilendireceğim.

Umit22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit YILDIRIM
İade ettiler arkadaşlar. Ürün teşhir ürünü olsa bile geri satışına engel yoksa iade alabiliyorsunuz.

Top Bottom