Giatros
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 674
- İsim
- Fatih Altun
- İlgilendiği Kategoriler
- Futbol, Bilgisayar, Telefon
- fatihaltns
- Discord
- Giatros#4797
Amazon sorun yok, iade alınır sorun etme.Selamlar, yaklaşık 3 gün önce Amazon tarafından JBL Quantum 200 adlı kulaklığı 387 TL'ye satın aldım.
Alıntıyı görüntüle
Alırken çok heyecanlıydım çünkü adı üstünde JBL marka bir kulaklıktı ve sesini duymak için sabırsızlanıyordum.
Tabi ki yine şansım kötü olduğu için kulaklık geldi, (Gelirken AGT diye bir kurye firması ile anlaşmışlar ve kargomu 2 gün boyunca oturduğum bölgeye yakın olan bayilerinde beklettiler, tahmini teslimat günü gelince dağıtıma çıktı. Sitesi üzerinden kurye konumunu görebiliyorsunuz ve 2 gün boyunca adam tahmini teslimat tarihinin gelmesini bekledi. Ayrıca kargonun gelmesi gereken kişi ben olsam bile bayiye gidip kargoyu elden alamıyorum. Onların getirmesi gerekiyormuş, vermiyorlarmış.) kutsunu açtım. Kutusu sıfır gibiydi hiçbir sorun yoktu tertemizdi, kulaklığın hiç bir sorunu görünmüyordu sıfır bir ürün olduğu belliydi.
Alıntıyı görüntüle
(Fotoğraf temsilidir ürün bana ulaştığında ve denediğimde hemen iade ettim fotoğraf çekmeye zamanım olmadı.)
Ta ki kulaklığı bilgisayara takana kadar. Hayatımda bu kadar az bu kadar kötü berbat bir ses duymadım.
Ses temiz gelmiyordu, sanki su altındaymışım gibiydi. Sanki ses %100 değil de %10 gibiydi ama kulaklığın arka tarafındaki tekerlekten de bilgisayardan da sesi fullediğimde eminim. Basslar hiç yoktu bilgisayarın ön tarafına taktım, olmadı arka tarafına taktım değişen yoktu, Telefonumda denedim ses hala aynıydı. Hemen geri paketledim ve Amazonun vermiş olduğu bedava MNG kargo iade kodu ile iademi gerçekleştirdim. İade işlemi hala sürüyor umarım paramı geri alabilirim.
Alıntıyı görüntüle
Size tavsiyem ürünlerinizi Amazon üzerinden almanız. Böyle bir durumda başka bir site İtopya, İncehesap gibi siteler iade eder miydi emin değilim. Bir kılıf uydurup iade etmeyeceklerini ya da bu ürünü tekrar satılık olarak çıkaracaklarını (bozuk olsa bile) düşünüyorum.